Het Groene Pandje

Fantastisch 5-gangenmenu vol verrassingen

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 31.50 € 45.00Te reserveren t/m 27 juli 2019
Originele prijs € 45.00
Korting 30%
Je voordeel € 13.50

Fantastisch vijf gangen verrassingsmenu voor maar € 31,50 per persoon!


In het centrum van het Gelderse Barneveld ligt Het Groene Pandje. Het restaurant staat in de wijde omgeving bekend om zijn hoge mate van gastvrijheid en smakelijke, (h)eerlijke gerechten. Geniet zomers van het zonnetje op het overheerlijke terras of met minder weer in het sfeervolle restaurant. 


Bij Het Groene Pandje geniet je van bistronomie, klassiek Franse gerechten met eigen culinaire twist. De smaakvolle gerechten worden door het keukenteam bereid met verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Heb je een dieetwens of een allergie? Laat het het restaurant weten en laat je verassen door de keuken met een aangepast menu. Ook vegetarische gasten zijn van harte welkom bij Het Groene Pandje!


Dat ze bij Het Groene Pandje heerlijk en gezond kunnen koken is niet onopgemerkt gebleven. Sinds januari is het restaurant toegelaten tot Euro-Toques. Restaurants die zijn aangesloten bij Euro-Toques werken met kwalitatieve duurzame- eerlijke- en streekproducten zonder kunstmatige additieven. Daarnaast mag de bistro zich ook Dutch Cuisine-restaurant noemen, samen promoten ze de Nederlandse keuken en eetcultuur. 


Proef het zelf en reserveer snel je tafeltje! Geniet van een fantastisch vijf gangen verassingsmenu voor maar € 31,50 per persoon. • Te reserveren t/m 27 juli 2019

 • Te reserveren op woensdag t/m zaterdag voor lunch

 • Te reserveren op woensdag t/m zondag voor diner

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig bij reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Langstraat 74
3771 BH Barneveld
nederland
10 1 Zeer goed
8
Eten
8.7
Service
7.7
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 7.5

  Paula Jansen

  Een 5-gangenmenu met erg kleine porties. Smaken zijn goed maar niet heel speciaal. Eerder een 3-gangenmenu hier gegeten wat kwalitatief beter was.
  7
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  7 mei 2019
 • 8.75

  Vincent R

  Leuk restaurant midden in het centrum van Barneveld. Er werd ruimschoots aandacht besteed aan dodenherdenking. Grote klasse! Eten en sfeer waren beide goed. Attente gastheer die echt aandacht gaf aan zijn klanten. Liet wijnen proeven voordat er iets op tafel kwam. Vijf gangen waren juiste porties en dessert was subliem.
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  5 mei 2019
 • 8.75

  Anne

  Na vergeefse zoektocht naar de achterdeur uiterst vriendelijk ontvangen bij de voordeur. Mooi opgediende gerechten, heerlijk van smaak. Vergezeld van lekkere wijn.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  5 mei 2019