Voltaire*

Gastronomische wow-factor tijdens een 6-gangendiner op sterniveau

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 59.50 € 85.00Te reserveren t/m 28 september 2019
Originele prijs € 85.00
Korting 30%
Je voordeel € 25.50

Culinair genieten op hoogniveau van een gastronomisch 6-gangendiner voor maar € 59,90 per persoon


Verscholen in de natuurpracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt het historische Parc Broekhuizen. Het landgoed is adembenemend mooi. Van buiten klassiek en van binnen heel sfeervol en modern. Het is een unieke plek waar historie, een intieme sfeer en een prachtige locatie samenkomen.


In landgoed Parc Broekhuizen is restaurant Voltaire gevestigd, vernoemd naar de bekende Franse schrijver en filosoof. Op diverse plekken vind je prachtige muurschilderingen van zijn toneelstukken.


Driesterrenchef Jacob Jan Boerma (van restaurant De Leest***) is verantwoordelijk voor de visie van de keuken. Chef-koks Robert Poel en Thomas Diepersloot hebben beiden gewerkt onder de vleugels van Jacob Jan Boerma, en voeren zijn filosofie door bij Voltaire. Dat deze samenwerking zorgt voor gastronomische topcreaties, werd in 2018 door Michelin bekroond met een eerste ster!


Wat je kunt verwachten zijn elegante en lichte gerechten met Aziatische invloeden. Het menu heeft een signatuur van frisse tonen, zuren en specerijen, waarbij seizoensproducten de boventoon voeren. Nieuwsgierig naar de bereiding? Door de glazen wand kun je meekijken hoe jouw gerechten met liefde en passie worden bereid.


Als echte fijnproever moet je hier zeker een keer geweest zijn! Kom heerlijk ontspannen bij Parc Broekhuizen en geniet van een hoogstaande en creatieve keuken tijdens een 6-gangendiner voor maar € 59,50! 


Tip: bij mooi weer kun je plaatsnemen op het terras met uitzicht op de geweldige vijverpartij. • Te reserveren t/m 28 september 2019

 • Te gebruiken op dinsdag t/m zondag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Broekhuizerlaan 2
3956NS Leersum
Nederland
10 1 Uitmuntend
9
Eten
10
Service
8
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 9.25

  mevrouw Berg

  We had a great night!!
  9
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  13 juni 2019