Ledeboer & Huis van Bewaring

ALL-IN 4-gangendiner incl. overnachting en ontbijt in hartje Almelo

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 109.00 € 165.50Te reserveren t/m 5 oktober 2019
Originele prijs € 165.50
Korting 34%
Je voordeel € 56.50

Unieke combinatie deal: ALL-IN 4-gangendiner incl. overnachting met ontbijt voor maar € 109,- per persoon!


Een authentieke sfeer in een modern jasje, dat is wat restaurant Ledeboer uniek maakt. In het voormalige bankiershuis van de firma (Helmich) Ledeboer & Co uit 1909 in Almelo, word je compleet in de watten gelegd. In het oude bankgebouw zijn nog steeds de bijzondere elementen, zoals de kluizen terug te vinden. 


De keukenbrigade werkt zoveel mogelijk met producten uit de streek. Dat Ledeboer een restaurant is voor de echte fijnproever blijkt wel uit het feit dat zij bekroond zijn met een Bib Gourmand, wat staat voor een uitstekende prijs-kwaliteit. Ook hebben zij een vermelding in de Lekker gids top500!


Na het fantastische diner is het tijd voor het tweede deel van deze aanbieding, namelijk een bijzondere overnachting inclusief ontbijt bij het Huis van Bewaring. Hier logeer je in een ambiance die je nergens anders vindt! Het hotel is gevestigd in een voormalige gevangenis. Elke kamer heeft een uniek design en is vernoemd naar de kamers in de gevangenis. Zo overnacht je bijvoorbeeld in de celblok suite, portier kamer of cipier suite. En dat allemaal dat op loopafstand van het centrum van Almelo! 


Je start jouw culinaire avontuur bij restaurant Ledeboer (Wierdensestraat 2 in Almelo) en sluit de avond af bij hotel Huis van Bewaring (Marktstraat 7 in Almelo) waar de volgende ochtend ook een ontbijtje voor je klaar staat!


Nieuwsgierig geworden naar deze combinatie deal? Reserveer dan snel dit ALL-IN 4-gangendiner bij Ledeboer gevolgd door een overnachting met ontbijt bij Huis van Bewaring voor slechts € 109,- per persoon! 


LET OP: Een geldig legitimatiebewijs (paspoort/ID-kaart/rijbewijs) dient meegenomen te worden.  • Te reserveren t/m 5 oktober 2019

  • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

  • Naast de bevestiging vanuit HEERLIJK.nl zal het restaurant de reservering definitief bevestigen ivm de beperkte plekken 

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs á € 109,- geldt per persoon, en is alleen te reserveren per 2 personen

  • Na ontvangst van creditcard/vooruitbetaling is de reservering gegarandeerd en kan deze niet meer gewijzigd en/of geannuleerd worden

  • Inchecken kan tussen 15:00 en 22:30

  • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Wierdensestraat 2
Wierden Almelo
nederland
    Geen reviews