De Proeverij

Verrassend 4-gangendiner in Brabantse gezelligheid

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 29.75 € 42.50Te reserveren t/m 27 maart 2020
Originele prijs € 42.50
Korting 30%
Je voordeel € 12.75

HEERLIJKe gerechten tijdens een verrassend 4-gangendiner voor slechts € 29,75 per persoon!


Wil je een heerlijke avond genieten in een ongedwongen sfeer? Dat kan bij De Proeverij in Sprang-Capelle. De Proeverij bestaat al ruim drie generaties en staat voor kwaliteit, gastvrijheid en Brabantse gezelligheid.


Door een combinatie van ambacht en creativiteit maakt de chef-kok van herkenbare producten, culinaire gerechten. De chef-kok werkt met zoveel mogelijk verse en seizoensgebonden producten. De gerechten zijn verrassend en erg gevarieerd.


Naast dat je kunt genieten van de heerlijke gerechten, maakt de gastvrije bediening je avond compleet. Ze nemen de tijd voor je en laten je volkomen op je gemak voelen.


Een avondje van begin tot eind genieten doe je bij De Proeverij!


Benieuwd naar de smaakvolle gerechten en de Branbantse gastvrijheid? Reserveer dan snel dit fantastische 4-gangendiner voor slechts € 29,75 per persoon! • Te reserveren t/m 27 maart 2020

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Te gebruiken op maandag en woensdag t/m zondag  

 • Niet geldig i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Kerkstraat 121
5161EC Sprang-Capelle
Nederland
10 1 Uitmuntend
9
Eten
10
Service
8.5
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 9.25

  Floor

  Een gezellige ongedwongen sfeer. De gastheer doet zijn uiterste best om je het naar de zin te maken. De service is uitstekend. Het eten was verrassend. We hebben genoten.
  8
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  9 december 2019
 • 9.5

  Jan de Boer

  De ontvangst was heel bijzonder. Wij werden hartelijk welkom geheten, kregen een hand en de gastheer stelde zich voor. Dus: zeer gastvrij en erg chique. Het restaurant is niet erg groot (hoeft ook niet) met een huiselijke sfeer. De bediening is werkelijk top. Erg gemoedelijk en bij elk gerecht wordt een toelichting gegeven op de ingrediƫnten. Heel attent ! De gerechten zelf (wij hadden een drie gangen menu) waren erg creatief opgemaakt en zeer lekker. maar wat aan de kleine kant. Hierdoor twijfelen wij wat aan de prijs/kwaliteit verhouding. Het driegangen menu bestond uit een voorgerecht, tussengerecht en een hoofdgerecht. Ik betaalde met een creditcard.
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2019