Wollegras

Prachtige groene gerechten tijdens 4-gangendiner met vegetarische optie

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 25.00 € 42.00Te reserveren t/m 25 april 2020
Originele prijs € 42.00
Korting 40%
Je voordeel € 17.00

Proef het groen tijdens een geweldig 4-gangendiner voor slechts € 25,- per persoon!


In het pittoreske Weiteveen aan het natuurgebied van staatsbosbeheer Bargerveen vind je Wollegras. Midden in de natuur aan een veld vol schapen worden prachtige gerechten bereidt. De rit naar deze uithoek van het land is het zeker waard door de geweldige ervaring van Wollegras!


Het restaurant is niet alleen midden in het groen gevestigd, Wollegras streeft ernaar om altijd lokale duurzame ingrediënten te gebruiken. Om deze reden wisselt de menukaart regelmatig van gerechten. Ingrediënten worden gekweekt in eigen tuin of worden geleverd door lokale boeren en leveranciers. Dit maakt dat de prachtige gerechten naast HEERLIJK ook duurzaam zijn. 


Restaurant Wollegras werkt met speciale menu´s. Tijdens het Wol-menu worden geweldige vis-, vlees en schaal & schelpdieren geserveerd. Het Gras-menu bevat enkel culinaire vegetarische gerechten. Welk menu zou jij kiezen?


Ben je benieuwd geworden naar de groene omgeving en de prachtige menu's? Reserveer dan snel een 4-gangendiner voor slechts € 25,- p.p. • Te reserveren tot 25 april 2020

 • Te gebruiken op donderdag t/m zondag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Ambachtsweg 5
7765 BX Weiteveen
nederland
10 1 Zeer goed
8.7
Eten
8.7
Service
9.2
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8

  Ger Van Schaik

  Eten was zeer smaakvol. Het stuk damhert was heerlijk en voldoende. Prima uitleg van de gerechten, niet overdreven. Gaan er zeker vaker eten.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  21 februari 2020
 • 8.25

  J.J. Tau

  Heel leuk nieuw restaurant op mooie locatie. Gerund door jongelui van een horeca opleiding. Wisten dan ook nog niet dat Corenwijn genever is en geen wijn. Proberen met de gerechten van de gebaande wegen af te wijken door de keuze van de ingrediënten. Dat lukt de ene keer beter dan de andere. Bij voorgerecht heerlijke saus, bij tussengerecht viel de smaak van de skrei weg bij de smaak van rauwe bloemkool, hoofdgerecht voortreffelijk gegaard stuk hert met heerlijke klassieke saus en nagerecht met niet geslaagde stukken macaron. Smaken over algemeen wat vlak. Jammer dat 3 van de 4 gangen koude gerechten waren. Wijnen van Nederlandse herkomst bovengemiddeld. Evenals de kwaliteit van de koffie. Veel belovend. Wij komen, gelet op het eten èn de sfeer, zeker terug. In totaliteit sterk aan te bevelen.
  7
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  17 februari 2020
 • 8.25

  Digimaat

  Restaurant Wollegras ligt net buiten Weiteveen aan de rand van een natuurgebied. De wegwijzing is in het donker niet zo goed te zien. Pas als je vlak bij het restaurant bent wordt duidelijk dat de auto alleen een eindje terug geparkeerd kan worden. Het restaurant heeft een trendy uitstraling met op de achtergrond rustige muziek, die de ontspannen sfeer ten goede komt. In de zomer moet het uitzicht vanuit het restaurant over het natuurgebied prachtig zijn. Het vier gangen menu is origineel samengesteld met een goede balans. Er is veel aandacht voor de fraaie opmaak van de gerechten, die alle vier prima van smaak waren. Twee suggesties voor verbetering: de dun gesneden slierten groente in het voorgerecht waren wat stug om door te kunnen snijden en de stukken kreeft in de soep waren te groot om in 1 keer op te eten. Dit neemt niet weg dat de kwaliteit van het eten verrassend hoog was. Een compliment aan de keukenbrigade. Het was prettig vertoeven in Wollegras. Dit restaurant verdient meer klandizie dan de halve bezetting van afgelopen zaterdag. In dat geval moet de kapstok wel wat uitgebreid worden om de jassen kwijt te kunnen. We komen graag nog een keer terug.
  9
  Eten
  7
  Service
  9
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  3 februari 2020
 • 9

  Aline

  Heerlijk gegeten bij Wollegras. Een echte aanrader. Kwaliteit en smaak was heel goed, opmaak was origineel. Bediening keurig. tip: continu lounche muziek is niet altijd prettig
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  3 februari 2020
 • 10

  Bob

  Geweldige avond uit met heerlijk eten en voortreffelijke bediening.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 januari 2020
 • 9.75

  Jantje Meulenkamp

  Fantastische gelegenheid. Gezellig, gemoedelijk, en lekker eten.
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  22 januari 2020