Wollegras

Prachtige groene gerechten tijdens 4-gangendiner met optie op vegetarisch

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 25.00 € 42.00Te reserveren t/m 25 april 2020
Originele prijs € 42.00
Korting 40%
Je voordeel € 17.00

Proef het groen tijdens een geweldig 4-gangendiner voor slechts € 25,- per persoon!


In het pittoreske Weiteveen aan het natuurgebied van staatsbosbeheer Bargerveen vind je Wollegras. Midden in de natuur aan een veld vol schapen worden prachtige gerechten bereid. De rit naar deze uithoek van het land is het zeker waard door de geweldige ervaring van Wollegras!


Het restaurant is niet alleen midden in het groen gevestigd, Wollegras streeft ernaar om altijd lokale duurzame ingrediënten te gebruiken. Om deze reden wisselt de menukaart regelmatig van gerechten. Ingrediënten worden gekweekt in eigen tuin of worden geleverd door lokale boeren en leveranciers. Dit maakt dat de prachtige gerechten naast HEERLIJK ook duurzaam zijn. 


Restaurant Wollegras werkt met speciale menu´s. Kies je voor het Wol-menu worden geweldige vis-, vlees en schaal & schelpdieren geserveerd. Het Gras-menu bevat enkel culinaire vegetarische gerechten. Welk menu zou jij kiezen?


Ben je benieuwd geworden naar de groene omgeving en de prachtige menu's? Reserveer dan snel een 4-gangendiner voor slechts € 25,- p.p.  • Te reserveren tot 25 april 2020

  • Te gebruiken op donderdag t/m zondag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Ambachtsweg 5
7765 BX Weiteveen
nederland
    Geen reviews