De Zwaan Geldrop

Smaakvol 4-gangenmenu met aperitief van het huis

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 31.50 € 45.50Te reserveren t/m 27 maart 2020
Originele prijs € 45.50
Korting 31%
Je voordeel € 14.00

Een geweldig 4-gangenmenu met aperitief van het huis bij restaurant De Zwaan in Geldrop voor maar € 31,50!


Bert-Jan en Esther zijn de trotse eigenaren van restaurant De Zwaan in het gezellige Brabantse Geldrop. Bert-Jan heeft altijd al in de horeca gewerkt, eerst voor een werkgever en later besloot hij om voor zichzelf te beginnen. Inmiddels vormen Bert-Jan en Esther samen met chef-kok Peter Hoeks een culinair top team.


De Zwaan is een culinair laagdrempelig restaurant, wat voor iedereen toegankelijk is. Er hangt een gemoedelijke sfeer in het restaurant en de keuken is uitstekend. De keuken is een mediterrane keuken, waar onder andere hun HEERLIJKe specialiteit de 'kreeftensoep' wordt bereid. In de keuken staat chef-kok Peter Hoeks aan het roer en maakt de HEERLIJKste gerechten. Voor de gerechten maakt hij altijd gebruik gemaakt van natuurlijke, pure en verse producten. De chef-kok zorgt er keer op keer voor dat je verrast zult worden door de unieke smaakcombinaties in de gerechten.


Tijdens je etentje kun je genieten van het uitzicht op de markt, waar op elk moment van de dag wel iets gebeurd. Naast dit, zal het topteam er voor zorgen dat jouw culinaire uitstapje het aan niets ontbreekt. Dat je bij De Zwaan kunt genieten blijkt wel uit hun notering in de Lekker gids. 


Naast de smaakvolle gerechten, ben je hier voor goede sappige wijnen ook aan het juiste adres. Bert-Jan is een echte wijn liefhebber. Ze hebben dan ook een heel mooie gevarieerde wijnkaart. Een bijpassende wijn bij je gerecht is dan ook echt de moeite waard om de beleving compleet te maken. 


Wacht niet langer en laat jezelf verwennen met HEERLIJKe gerechten en sappige wijnen! Boek snel dit 4-gangenmenu met aperitief van het huis voor slechts € 31,50! • Te reserveren t/m 27 maart 2020

 • Te gebruiken voor lunch op woensdag t/m vrijdag

 • Te gebruiken voor diner op woensdag en donderdag 

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Stationsstraat 1
5664AP Geldrop
Nederland
10 1 Zeer goed
8
Eten
8
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8

  Piet van Laarhoven

  prima eten en vriendelijk bediening
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  7 februari 2020