The Harbour Club Vinkeveen x Apollo Hotel Special

Puur en intens genieten tijden 4-gangendiner incl. overnachting en ontbijt

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
The Harbour Club Vinkeveen x Apollo Hotel Special
Groenlandsekade 1
3645BA Vinkeveen
nederland

Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail. Alleen het beste vlees, de meest verse vis en de mooiste groenten en kruiden zijn goed genoeg voor de menukaart. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de open Josper Grill, in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft. Voor de sushi en sashimi wordt de best gekweekte Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht. De oesters zijn krakend vers en ook de plateaus fruits de mer zijn ongeëvenaard.

Samen met de jongste aanwinst van de Apollo Hotels keten heeft The Harbour Club Vinkeveen de handen ineen geslagen. Want na het spetterende diner overnacht je in een prachtig hotel welke groen en stad met elkaar combineert. Met een uitzicht op de Vinkeveense Plassen en een eigen haven is hier genoeg om van te genieten. Toch ben je ook binnen 12 minuten in het altijd bruisende Amsterdam.

Let op! Op donderdag t/m zondag geldt een weekendtoeslag van €10,- p.p.

Reviews
10 1 Uitmuntend
9.5
Eten
10
Service
9
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 10

  Lia Craenen

  Top eten en ambiance!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  29 mei 2020
 • 9.25

  Esther v Rooij

  Alles was top!! Sfeer een 8 omdat we enige in het restaurant waren. Voorafgaand aan het diner vonden we dit wel vreemd om mee te maken, maar personeel nam dat geheel weg. Werden top verzorgd en vooral ondanks de omstandigheden erg gezellig gehad en heerlijk gegeten! Wij komen zeker terug!
  9
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 mei 2020