Tanta Roba

Italiaans 4-gangen keuzemenu wat met pasie wordt bereid

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Tanta Roba
Zeestraat 58
2518AB Den Haag
Nederland

Restaurant Tanta Roba in Den Haag is geboren uit passie voor Italië. Cultuur en eten verbinden mensen. In Italië is eten onderdeel van de cultuur. In elke streek, in elk dorp en in elk seizoen vind je er ingrediënten die met passie tot de mooiste gerechten worden verwerkt. De gasten het ‘Italië-gevoel’ geven staat bij dit restaurant centraal. Eerlijk en vol van passie bereid eten, goede service en een mooie entourage vormen de basis voor het genieten van ‘La Dolce Vita’ bij Tanta Roba.

Bij Tanta Roba serveren ze eten wat gebaseerd is op de traditionele Italiaanse keuken. Ze laten zich inspireren door trends en combineren deze met de regionale en lokale bereidingswijzen uit Italië. Het is de intentie om elegante, rustieke en eerlijke ingrediënten te combineren tot uitdagende gerechten.

Het menu is gebaseerd op vier componenten: antipasti (voorgerechten), primi (pasta en of risotto), secondi (hoofdgerechten) en dessert. Het menu varieert dagelijks, afhankelijk van het verse aanbod, het seizoen en natuurlijk deinspiratie. De pasta’s zijn handgemaakt en de risotti bereid met de beste rijst uit Noord-Italië.

Reviews
10 1 Zeer goed
8
Eten
9
Service
8.3
Sfeer
8.7
Gastvrijheid
 • 8.5

  Peter Pijpers

  Een fantastisch authentiek Italiaanse keuken, heerlijke pure gerechten en porties zijn precies goed. Heerlijk genoten en komen zeker nog eens terug!
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  12 juli 2020
 • 9

  Roel en Denise

  Met de vaste formule (antipasti, pasta, vlees of vis en dessert) weer geweldig gegeten bij Tanta Roba. Alles was zoals gebruikelijk van hoge kwaliteit. Meer dan vriendelijke bediening, aanpassing dessert werd probleemloos opgelost. Een aanrader waar we zeker vaker terug komen.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  9 juli 2020
 • 8

  ronald alsen

  We hebben heerlijk en gezellig gegeten en kregen daarna allebei enorme darmproblemen, er moet iets bedorven zijn geweest. Hoe waardeer je dat dan?
  6
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  8 juli 2020