Summer House Parc Broekhuizen

Zomers BBQ 3-gangenmenu in prachtige tuin

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Summer House Parc Broekhuizen
Broekhuizerlaan 2
3956 NS Leersum
nederland

Verscholen in de natuurpracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt het historische Parc Broekhuizen. Het landgoed is adembenemend mooi. Van buiten klassiek en van binnen heel sfeervol en modern. Het is een unieke plek waar historie, een intieme sfeer en een prachtige locatie samenkomen.

Heb jij ook zo een zin in de zomer? Parc Broekhuizen opent speciaal voor de zomermaanden (juli en augustus), het Summer House Restaurant in het Koetshuis. Bij mooi weer kun je ook HEERLIJK op het terras en grasveld voor het Hoofdhuis zitten. Wat je kunt verwachten zijn elegante en lichte gerechten. Van flamkuchen tot Carpaccio en van gepofte aardappelen en garnalen tot HEERLIJKe toetjes.

Reviews
10 1 Zeer goed
7.5
Eten
8.3
Service
7.8
Sfeer
8.7
Gastvrijheid
 • 6.5

  J.

  Prachtige ligging, echter eten niet van het niveau wat je zou verwachten voor deze prijs. Prijs- kwaliteitsverhouding duidelijk niet in balans. Gekozen voor het kreeftmenu en gerechten waren wat fantasieloos en niet hoog op smaak.Tevens waren de porties van zeer klein formaat, terwijl ik geen grote eter ben. Een mooiere opmaak had al veel kunnen doen voor het oog en de smaak daar ontbrak het helaas aan. Eten was wat flauw en zeer simpele opmaak. Onbegrijpelijk vind ik de oorspronkelijke 57 euro die voor dit menu gevraagd wordt. Bediening vriendelijk, echter wat aan de formele kant.
  5
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 juli 2020
 • 9.25

  Paul van Hooft

  heerlijk gegeten. Er was ook een mogelijkheid om binnen de maaltijd af te ronden als het buiten te fris werd. Tempo had iets hoger gekund
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  13 juli 2020
 • 9.5

  sandy elfferich

  Heerlijk gegeten in een ongedwongen, maar toch chique ambiance op een toplocatie!
  9
  Eten
  9
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  12 juli 2020
 • 9.5

  Monique

  Prachtige avond, buiten dineren met uitzicht op een waanzinnig mooi landgoed, mooie wijnen, lekker eten, enthousiaste bediening. Tot snel weer!
  9
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  12 juli 2020
 • 7

  Frans Geraets

  Vol verwachting na een paar maal genoten te hebben in het echte restaurant. Locatie in het park als geheel in principe schitterend, aankomst op parkeerplaats waar is de ingang, het geïmproviseerde terras en barbecue gedeelte dat de doorgang naar de ingang gedeeltelijk versperde mag beter zijn, de ontvangst was netjes maar toen mijn tafelgenote plaats had genomen en haar loopkruk wilde afgeven heb ik zelf maar een plaatsje moeten zoeken tegen de muur. Het personeel leek erg onwennig en niet op elkaar ingespeeld wel vriendelijk en behulpzaam zodra er contact was. Mogelijk is het een beter idee om de ingang aan de zijde van de parkeerplaats te gebruiken maken met een paar bordjes om aan te geven waar naartoe en de doorgang langs de keuken af te schermen. Conclusie, een leuk idee dat met een paar kleine veranderingen ook de totale ervaring kan verbeteren.
  7
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  6 juli 2020
 • 6.75

  Maurice Meesters

  Het is vrij lastig om de grote ruimte gezellig te maken. Restaurant net open: nog wat aanloopprobleempjes maar die werden keurig opgelost. We begrijpen niet goed waarom Parc Broekhuizen dit restaurant geopend heeft. Door de link met Voltaire zijn de verwachtingen hoog. Restaurant is blijkbaar een soort "pop-up" gedurende de zomermaanden. Kruising tussen feestzaal en restaurant. Wij vertrokken in verwarring en komen waarschijnlijk niet terug.....
  6
  Eten
  8
  Service
  5
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  6 juli 2020