Apollo Hotel Almere & de Bierfabriek

Smaakvol eten en goudkleurige biertjes met als einde een HEERLIJKe overnachting

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Apollo Hotel Almere & de Bierfabriek
Koetsierbaan 2
1315 SE Almere
nederland

Je begint de avond in het hartje van Almere centrum bij de Bierfabriek. De Bierfabriek is een brouwerij, restaurant en café in één. Ze brouwen hier hun eigen bier, serveren de lekkerste boerderijkip van de houtskool BBQ en draaien gezellige funky muziek. Dat jij je thuis voelt, vinden ze het allerbelangrijkst. En daarom mag je hier je bier zelf tappen, het kippetje met je handen eten en de pindaschillen op de grond gooien. Klinkt als een HEERLIJKe ontspannen avond toch?

Nadat je hebt genoten van een prachtige avond, met smaakvol eten, sappige biertjes en gezellige muziek, is het tijd om richting het hotel te gaan. Modern, futuristisch en centraal. Dat is Apollo Hotel Almere City Centre. Het hotel ligt naast de stadsschouwburg, om de hoek van alle winkels. Apollo Hotel Almere City Centre heeft 117 moderne kamers. Vanuit de kamers kijk je uit op de stad Almere of het water. Alles voor een onbezorgd verblijf is aanwezig.

Je start jouw ontspannen avondje uit bij de Bierfabriek in Almere met een smaakvol 3-gangendiner en een bierproeferij. Daarna sluit je de avond af bij Apollo Hotel Almere waar de volgende ochtend ook een ontbijtje voor je klaar staat!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.