CINQ Oriental Bistro

Oosterse reis door de vijf zintuigen tijdens een 4-gangen shared dining

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
CINQ Oriental Bistro
IJsbaanpad 12
1076 CV Amsterdam
nederland

CINQ is gelegen in Amsterdam Zuid, omgeven door water en met prachtig uitzicht op het Olympisch Stadion. De naam, wat 'vijf' betekent in het Frans, verwijst naar zowel de 'macht van vijf' als naar de Olympische buren. En terwijl de smaken je meenemen naar oosterse werelden, is de sfeer levendig en kosmopolitisch met een vleugje Franse finesse.

CINQ is een oosterse reis door de vijf zintuigen, smaken en manieren van het Japanse 'power of five'-principe. CINQ vindt dat bij elke eetervaring alle zintuigen gestimuleerd en geprikkeld moeten worden. Van de voor de hand liggende geur en smaak, tot een prachtig uitzicht. Als het op smaak aankomt, geloven de Japanners dat elke maaltijd alle vijf moet bevatten. Zoet, zuur, bitter, zout en natuurlijk umami.

Net als jij heeft CINQ karakter en persoonlijkheid. Met unieke kwaliteiten, moraal en waarden die de manier bepalen waarop CINQ met de wereld communiceert. CINQ staat voor geavanceerd, vriendelijk, warm welkom, ervaren en vertrouwd.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.