Het Stuivertje

Ongecompliceerd genieten van een 4-gangendiner in de bruisende Jordaan

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Het Stuivertje
Hazenstraat 58 58
1016SR Amsterdam
Nederland

Gevestigd in de gezellige wijk de Jordaan in hartje Amsterdam ligt restaurant 't Stuivertje. De Jordaan is mogelijk de meest bekende en romantische buurt van Amsterdam. Vroeger een typische volksbuurt met een kleurrijk verleden, nu razend populair bij bezoeker en inwoner door de pittoreske grachten, kleine winkeltjes en knusse straten en stegen. Al sinds 1971 zit dit restaurant gevestigd in deze buurt in de Hazenstraat. De naam is afgeleid van een herberg op de Overtoom genaamd 'Het eerste Stuivertje'.

Al meer dan 40 jaar eerlijk en herkenbaar lekker eten. Gezellig, ongecompliceerd in een Amsterdamse ambiance, met goede wijnen tegen concurrerende prijzen en uiteraard met een vriendelijke bediening. De keuken met smaken van streek, seizoen, oud, nieuw en geschikt om met de wijnen te combineren. Het Stuivertje is van blijvende toegevoegde waarde voor de buurt, voor  buurtbewoners als niet buurtbewoners. Alle gerechten worden in huis bereid, dus ook voor gasten met een allergie is altijd een HEERLIJK menu samen te stellen.

Kan je niet wachten om te gaan genieten van deze top ambiance? Reserveer dan snel! 

Reviews
"Het Stuivertje" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Hazenstraat 58 58, Amsterdam
4.05 out of 5 stars - 2 votes Zeer goed
7.5
Eten
8.5
Service
8
Sfeer
8.5
Gastvrijheid
 • 8.25

  Alexander Vrijling

  Prima eten, goede service
  7
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 september 2020
 • 8

  Vincent Dongen

  Leuke relaxte sfeer goede vriendelijke bediening. Echte aanrader.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  13 september 2020