Aan het Bosch

Rustgevende en culinaire ervaring

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Aan het Bosch
Heereweg 84
1901ME Castricum
nederland

6-gangendiner, overnachting én ontbijt is incl.:

  • 1x 6-gangen diner 
  • 1x ontbijt 
  • 1x Deluxe kamer 
  • 1x Entree kaartje natuurgebied

Excl. toeristenbelasting

In het prachtige Castricum kun je na een mooie bos- of strandwandeling HEERLIJK ontspannen bij Aan het Bosch! Een bijzondere locatie om even goed tot rust te komen. Er heerst hier een warme en sfeervolle ambiance, waarbij hoge service voorop staat. Het vriendelijke en kundige personeel verwent jou tot in de puntjes!

De keukenbrigade bereidt voor jou adembenemende smaaksensaties, bereid met verse biologische producten uit de regio. Eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie bereid, is de visie van Aan het Bosch. Met aandacht en veel passie bezorgt het team jou een onvergetelijke avond. Wat je hier kunt verwachten is veel creativiteit, smaakvolle sensaties en een mooie bordopmaak. Ook toe aan even flink culinair verwend worden? Dan ben je bij Aan het Bosch aan het juiste adres! 

Na het HEERLIJKe 6-gangendiner overnacht je in één van de warme en sfeervolle Deluxe kamers van Aan Het Bosch. En daar stopt het nog niet, want als je na de nacht HEERLIJK bent bijgekomen staat het keukenpersoneel weer voor je klaar om een culinair ontbijt klaar te maken!

Reviews
"Aan het Bosch" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Heereweg 84, Castricum
4.35 out of 5 stars - 104 votes Zeer goed
8.7
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
  • 10

    Veenendaa

    We hadden een overnachting met ontbijt en een 6 gangen diner. Kort gezegd alles was perfect, zeker voor herhaling vatbaar.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    28 november 2020
  • 9.25

    Paul Kortleve

    Bijzonder goede prijs kwaliteit verhouding. Diner en ontbijt waren heerlijk. De overnachting uitstekend. Absolute aanrader, ook gezien de prijs!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    27 november 2020
  • 8.75

    Yoyo

    Prima zesgangenmenu en heerlijke wijnen
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    26 november 2020
  • 9

    Jo

    Heerlijk gegeten, medewerkers waren erg vriendelijk en gastvrij! Mooie kamer! We hebben genoten!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    25 november 2020
  • 8.5

    Michael Fransz

    Fantastisch gegeten en een heerlijk dag gehad in het noord Hollands landschap. Minpunt : we hadden tot ongeveer 2145uur gegeten en wilde even loungen voor de haard. Echter kregen we niets meer geserveerd na 2200uur. Zelfs geen kopje koffie of thee. Dit had het echt afgemaakt. Jammer.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    25 november 2020
  • 8

    Cees Verbeek

    Gewoon compleet
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    23 november 2020
  • 7.25

    Gemmy Schellekens

    We vonden het prima, dus een 7.+ Kamers té eenvoudig, geen minibar en geen kiffie op de kamer. De verwachting was hoger, dat komt door de advertentie van Heerlijk. Misschien iets minder exclusief aanprijzen. Want dan is de 7 al gauw een 8.
    7
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    21 november 2020
  • 9

    Lyda Loenen

    We werden hartelijk ontvangen en het personeel heeft er alles aan gedaan dat we met drie stellen toch gezellig konden eten met de 1/12 meter ertussen. Service en eten waren prima en de wijn tot 20.00 uur ook goed. Prima kamer en ook het ontbijt was goed geregeld . Kortom een fijn hitel
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    21 november 2020
  • 9

    Hans

    Ondanks corona beperkingen een prima plek om naar toe te gaan. Gastvrij en vriendelijk personeel, goede en verassende keuken, mooie omgeving. Aanrader.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    21 november 2020
  • 8

    Astrid Pakvis

    Gevarieerd verfijnd menu. Heerlijk gegeten
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    19 november 2020
  • 8.25

    HvR

    6 gangen menu, alles was lekker; goede vegetarische aangepaste menu en bijpassende wijnen. Gecombineerd met een lekkere overnachting. Alles goed geregeld voor Corona tijd
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    14 november 2020
  • 8

    Renate Heemels

    We zijn goed en gastvrij ontvangen, erg fijne kamer en het diner was echt heel erg heerlijk. Ze nemen de tijd voor je, houden rekening met je dieetwensen. We komen zeker terug!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    14 november 2020
  • 9.5

    Bas Hogenbirk

    Erg gezellig, lekker eten, prachtige omgeving, geweldige service!
    8
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    13 november 2020
  • 8

    Bobbe

    Stijlvol restaurant, vriendelijke bediening
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    12 november 2020
  • 7.75

    Miranda

    Heerlijk 6-gangen gegeten! Vegetarisch was ook erg lekker. Je krijgt echt iets moois op je bord. Wij maakten gebruik van het arrangement met overnachting. Helaas was de beloofde kamer “De Luxe” niet de kamer die we kregen, maar de kleine kamer. Aangezien het hotel vol was, moesten we in de kleine kamer blijven. Jammer... wel compensatie gehad met de prijs en een drankje van het huis.
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 november 2020
  • 8.75

    Marieke

    Heerlijke gerechten, mooi opgemaakt, fijne porties.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    8 november 2020
  • 9

    Mathijs

    Erg lekker gegeten, goede service & heerlijke omgeving.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    8 november 2020
  • 8.75

    Wen

    Erg mooi arrangement; 6 gangen menu met overnachting en een uitgebreid ontbijt. Alle gerechten waren mooi gepresenteerd en goed van smaak. Het wijn arrangement is zeker een aanrader, met bijzondere wijn keuzes. Compliment voor de sommelier. Prettige bediening. Alle Covid-19 maatregelen waren ook netjes nageleefd op een prettige manier. Om te zorgen alle tafels voldoende afstand met elkaar houden, worden het dinner in 2 ruimtes geserveerd. We zaten jammer genoeg niet in de mooie haardzaal, maar dat mag het pret niet kreuken. We hebben er lekker van genoten. De hotelkamer is ook mooi en confortabel. Een leuke plek voor slapen, wandelen, wine en dine.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    7 november 2020
  • 9.5

    Simone

    Geweldig hotel, mooie omgeving en gezellig restaurant! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, ik kom graag nog een keer terug!
    8
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    4 november 2020
  • 8

    Willem

    Mooie locatie, warme gezellige inrichting en heel vriendelijk personeel. Het eten was leuk, gevarieerd, smakelijk en verassend.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 november 2020
  • 8.25

    Gerry Kerkhoff

    Het cijfer 8 is het hoogst haalbare in onze optie voor "gewone " horeca en/of hotels tenzij het gaat om z.g. pretentieuse "sterren" zaken, Dan wordt voor het gebodene en alles wat ermee samenhangt veel critiser bekeken qua beoordeling in reviews. Huize Koningsbosch in Castricum is een prima zaak met een heel gastvrije team van medewerkers (daarom bij uitzondering een 9) We hebben daar van een prima lunch - overnachting en ontbijt genoten.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 november 2020
  • 9.25

    Peter Commandeur

    Vriendelijke ontvangst. Prettige omgang met personeel. Verzorgde gerechten die goed geportioneerd en prima van smaak zijn. Er werd op een professionele en strikte manier met de Corona maatregelen om gegaan. Gerieflijke kamer voor de overnachting en een goed verzorgd ontbijt. Van dit Heerlijkarrangement Hebben we zeer genoten.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 november 2020
  • 8.75

    Geertje

    Bij aankomst super vriendelijk ontvangen . Wij hadden kamer Japan netjes en super schoon . Een gezellig zitje bij de open haard waar je een drankje kan doen .. Omgeving super bos en zee. Als laatste heerlijk een 6 gangen diner gehad de gerechten waren heerlijk . Personeel allemaal super vriendelijke . Zelf nu in de Corona tijd hadden ze alles prima geregeld.. Een echte aanrader
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    1 november 2020
  • 9.25

    Donny van Pinxteren

    Onwijs leuke mensen werken hier. Eten was erg lekker en het restaurant en hotel echt van top niveau
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    1 november 2020
  • 9

    Anna

    Alles was perfect. 6 gangen diner, bijpassende wijnen, personeel erg attent en aardig en fijne kamers. Alles klopte.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    31 oktober 2020