Brazzo Tram

Gastronomische beleving door de stad

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Brazzo Tram
Willemsplein 1
3016 DR Rotterdam
nederland

Aan de mooie Skyline van Rotterdam vind je deze speciale tram van restaurant Brazzo. Binnen is het interieur aangekleed als een waardig restaurant. Tijdens de rit geniet je van de mooie stad en al haar facetten. Een ervaring zoals deze kom je maar zelden tegen.

Het keukenteam zorgt voor vijf prachtige gangen. Is deze unieke ervaring iets voor jou? Reserveer dan snel deze tramreis door Rotterdam met een ALL-IN 5-gangendiner incl. champagne per twee personen voor maar € 72,- per persoon!

Reviews
"Brazzo Tram" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Willemsplein 1, Rotterdam
4.4 out of 5 stars - 7 votes Zeer goed
7.9
Eten
8.9
Service
9.1
Sfeer
9.3
Gastvrijheid
 • 9.5

  Maarten

  Zeer leuke ervaring, een combinatie van een klassieke tramrit met goed eten. Qua restaurant beleving zitten er beperkingen aan met wat betreft de ruimte en het bewegen van de tram, maar dit maakt het wel erg speciaal. Een fantastische samenwerking met stichting Romeo die het onderhoud en de tram rijdend houd, een vrijwilligers organisatie, echt heel leuk. De rondrit is ook echt heel leuk om Rotterdam te bekijken vanaf het spoor onder het genot van een diner, na het hoofdgerecht werd er in de remise van Romeo een sanitaire stop gemaakt en kon men de in onderhoud zijnde trams bekijken. Absoluut aan te raden.
  8
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  24 februari 2020
 • 8.5

  Heleen van Dijk

  Het is een leuke ervaring. Eten vond ik redelijk. Zeker gezien de prijs. Wel jammer dat je de indruk krijgt dat je een aanbieding krijgt via Primera/ Heerlijk en dat t dan achteraf de gewone prijs is.
  7
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  16 februari 2020
 • 8.25

  Peter Storms

  Gemoedelijke sfeer met een enthousisaste omroeper die veel van de stad wist. Eten was prima al had het wat warmer gekund. Bediening was prima en goed verzorgd.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  9 februari 2020
 • 9.75

  Margo Dijk

  Al enige tijd geleden dit arrangement geboekt. Kregen het menu en hoofdgerecht was iets wat 3 van de 4 personen echt niet lusten. Gebeld en een alternatief kon geregeld worden. We hebben zo\'n leuke avond gehad, echt een aanrader. Met de tram door Rotterdam onder het genot van een heerlijk diner. Eten was heerlijk, bediening top en een gids aan boord die van alles vertelde onderweg echt een geweldige avond gehad!!!!
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  12 januari 2020
 • 9

  Loes

  Super leuke rit gemaakt in de Brazzotram. Lekker gegeten en gedronken, tijdens de rit voldoende informatie over de bezienswaardigheden onderweg en alles lekker informeel Rotterdams. Zeker een aanrader.
  7
  Eten
  9
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  17 september 2019
 • 8

  Theo Talle

  Eten was van goede kwaliteit Zou het graag nogmaals doen Bediening uitstekend kortom een goed verzorgde avond Ruimvoldoende van alles
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  9 juni 2019
 • 8.5

  Jeroen van der Linden

  Fantastisch om in een oude tram door deze fantastische stad te rijden. De geboren en getogen Rotterdammer geeft in Rotterdams dialect, hij kan wsl. niet anders, bij alles wat je tegenkomt tekst en uitleg. Eten en drinken is goed en ruim voldoende. Super avond gehad! Aanradertje!
  8
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  27 mei 2019