Brasserie Goede Buren

Genieten in een ontspannen sfeer

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Brasserie Goede Buren
Voorstraat 10
4116BC Buren
Nederland

Brasserie Goede Buren, gelegen in Buren staat garant voor een culinaire en gezellige ervaring. Overtuig uzelf en geniet van de traditionele, Belgische, Nederlandse keuken. Brasserie Goede Buren staat bekend om de uitstekende gourmet-keuken en de HEERLIJKe, lokale producten. Met een ongekende passie voor koken gaat eigenaar en chef-kok Hans met zijn team aan de slag om jou van een culinaire ervaring te voorzien.

Ook beschikt de locatie over een hotel met vier sfeervolle, trendy hotelkamers. Het hotel is gevestigd op de 1e en 2e verdieping van het monumentale pand, midden in de hoofdstraat en centrum van Buren.

Vegetarisch of allergieën, geen probleem. Brasserie Goede Buren wil doormiddel van verscheidende smaken de gasten verwennen. Laat je verrassen en geniet van een HEERLIJKe ervaring.

Reviews
"Brasserie Goede Buren" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Voorstraat 10, Buren
4.35 out of 5 stars - 7 votes Zeer goed
8.9
Eten
8.1
Service
8.6
Sfeer
9.3
Gastvrijheid
 • 7.5

  George Barbiër

  Het eten smaakte geweldig en origineel. Wat bij elke gang opviel was de duidelijk waarneembare verschillen in de grootte van de porties. Dit is echt een punt wat meer aandacht en zorgvuldigheid vereist. De chef de cuisine was zeer informatief, onderhoudend en toonde zich een kok die met hart en ziel zijn beroep uitoefent en zijn uiterste best doet om zijn gasten te verwennen. Wat opmerkelijk was: de serveerster was duidelijk gespannen en leek slecht gehumeurd.
  9
  Eten
  3
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  22 juni 2021
 • 7.75

  Tanja Van Rossum

  Lekker gegeten. Alles was zelf gemaakt, zelfs de frietjes. Leuk dat de kok alles aan tafel komt uitleggen. Wijnarrangement had wat beter gekund. Beetje vlakke wijnen.
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  20 juni 2021
 • 9

  JansDijk

  5-gangen verrassingsmenu: ECHT een verrassend diner in 5 gangen! Genóten. Fijne uitleg bij de gerechten. Eigenaar/kok Hans heeft een leuke slag van koken en een passie voor eten. Spreekt ons aan. We gaan vast en zeker op herhaling.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  16 juni 2021
 • 9

  Bert de Gans

  Na de lange lock down eindelijk weer UIT eten, bij de Buren in Buren. Gastvrije ontvangst door Hans. Wij werden uitgebreid geinformeerd over de witte en rode wijn, vanwege de warmte nam ik een biertje, hele maal top. Ik drink nooit witte wijn maar mijn vrouw wel, slokje van dez wijn genomen en zowaar ik zit nu ook aan de witte wijn, voorlopig alleen nog dit merk. Vooraf een heerlijke amuse met stokbrood uit Belgie dat hier afgebakken wordt, heerlijkkkkkk zeker met de smeerselen van Hans De carpaccio bobon was heerlijk, evenals de garnalen, het hoofdgerecht eendeborst met sinaasappel saus versgemaakt heerlijk, tussen door nog een heerlijke spoon van vers aardbeien ijs en alcohol en toe een verrukelijke dame Blanche. Met Hans hebben we tijdens het diner ook lekker kunnen praten over oa de wijn per centimeter, heel leuk Kortom we hebbben weer genoten van het oude normaal en de nieuwe tijd.
  8
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  11 juni 2021
 • 9.25

  Thomas van der Linden

  Ondanks rustige bezetting, drie tafels, een heerlijke avond gehad. Gastheer kwam steeds het gerecht toelichten en een praatje maken. Er worden veel streekproducten gebruikt , waar de kok een eigen draai aan geeft. We hadden het verrassingsmenu, 5 gangen, en elk gerecht vonden we heerlijk! In het dessert werd goed rekening gehouden met mijn allergie, daar had de gastheer apart iets voir in huis gehaald. Erg attent. Wij gaan zeker nog een keer terug!
  9
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  13 oktober 2020
 • 9

  grrtj

  Heerlijk 5-gangen gegeten bij Goede Buren; van een ganzeleverpastei-amuse via gepocheerde zalm en tussendoor verfrissend glas spumante met kiwi-ijs naar een zeer ruim bemeten portie varkenshaas met ui/champignonsaus vergezeld door grote kom met uitstekende lekker-krokante frietjes en een kom verse mix/salade.. en dan het toetje nog... een appeltaart punt + echte slagroom en fantastisch walnotenijs...Nog vermeldenswaard is de wijn, 2 verschillende huiswijn-huizen met elk 3 kleuren (wit, rose, en rood). We probeerden alleen de Spaanse rode: ongecompliceerd soepel wegdrinkend..., we mochten 16cm afrekenen (de wijn doet hier 1 euro per cm ! dwz je krijgt een verse fles op tafel, en aan 't eind wordt het verbruik opgemeten, wij mochten 16cm=80%vd fles afrekenen. Kortom.., Prima gegeten (en gedronken), royale porties, vooral de varkenshaas + toebehoren. Aanbeveling: een ideaal diner na een klompenpad wandeling of een fietstocht rond Buren (prachtig stadje is naast het restaurant, zeker een bezoek waard !). Goede sfeer; informeel, zoals bij goeie buren...
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  1 oktober 2020
 • 9.5

  Anne-Marie Raijmakers

  Dit zijn echt Goede Buren! Gastvrijheid en passie voor het bereiden van lekker eten staan hier op één. Na mijn reservering werd ik direct gebeld om te vragen of er nog allergieën of dieetwensen waren. Als je het restaurant binnenkomt voel je je direct welkom door de hartelijke ontvangst en dat blijft zo doorgaan. Regelmatig kwam de chef-kok bij ons aan tafel om een toelichting te geven op de heerlijke gerechten die we voorgeschoteld kregen. Uitgebreid vertelde hij ons over de bereidingswijze van de verschillende gerechten, die allemaal zelf zijn gemaakt, zelfs de mayonaise. De porties zijn ruim en de bijpassende wijnen waren heerlijk. Dit is een restaurant waar we zeker en graag terug komen.
  10
  Eten
  8
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  28 september 2020