Stories

Verhalen maken bij jou thuis

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Stories
Torenallee 22
5617BD Eindhoven
nederland

In de wijk Strijp-S wat ook wel het tweede centrum van Eindhoven wordt genoemd, hebben ondernemende en creatieve geesten deze oude Philipswijk omgetoverd tot culturele hotspot. STORIES is gevestigd op de begane grond van Torenallee, het voormalige Philips gebouw ‘De Apparatenfabriek’. 

Met verhalen komen emoties naar boven. Deze emoties voel je en hierdoor sla je dit op als een herinnering. STORIES vertelt verhalen. Door de smaken en geuren maken ze de emoties los! 

Nu ook maakt STORIES emoties los bij jou thuis. Dit doen ze d.m.v. een 3-gangenmenu voor thuis, in de vorm van een home cooking share menu. Laat je verrassen met deze 3-gangen takeaway en geniet er met elkaar van, maak verhalen met elkaar ook in deze tijd. 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.