Hotel de Zon

HEERIJK ontspannen

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Hotel de Zon
Voorburg 1
7731 BB Ommen
nederland

Een verblijf in De Zon hotel & restaurant is volledig genieten. Het beteft een prachtige locatie aan de Vecht en een geweldig restaurant o.l.v. chef Nick van Swaal. Zij doen er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken. Na een warm welkom kun je gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten die het hotel & restaurant biedt. Een kopje koffie aan de open haard of ontspan in de sauna in het op 500 meter gelegen Hotel & Spa Paping. Schuif daarna volledig ontspannen aan in het restaurant voor een voortreffelijk diner.

Chef Nick en zijn brigade bereiden hier een HEERLIJK 3-gangendiner. Ze maken hierbij graag gebruik van seizoens- en streekproducten waarmee de kookstijl naadloos aansluit op waar De Zon bekend om staat: het koken met mooie Vechtdalproducten. Ruim 9 jaar heeft Nick ervaring opgedaan als chef gekookt in een restaurant met Michelinster. Een unieke en smaakvolle avond dus gegarandeerd!

Na het diner overnacht je in een luxe hotelkamer, waarna je de volgende morgen goed begint met een lekker ontbijtje. Wil je nog wat langer wilt blijven hangen? Het plaatsje Ommen in gaan is zeker aan te raden. Ommen is een pittoresk plaatsje in het Vechtdal, gelegen aan de Overijsselse Vecht. De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten door de vele bossen. Verken Ommen bijvoorbeeld vanaf de Vecht met een lounge sloep onder het genot van een glaasje wijn of bezoek één van de diverse musea in de omgeving.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.