Design Hotel Glow Eindhoven

Geniet in een modern hotel in Eindhoven

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Design Hotel Glow Eindhoven
Keizersgracht 13 a-b
5611 GC Eindhoven
nederland

Hotel Glow is een charmant en eigentijds hotel in het stralende hart van Eindhoven met 40 zeer compleet uitgeruste en moderne hotelkamers. Het hotel ligt in het hart van het centrum van Eindhoven en is goed bereikbaar met de auto of middels openbaar vervoer.

De combinatie van de gezellige sfeer en de bevlogen hospitality ambassadors zullen er voor zorgen dat je jezelf echt even helemaal thuis voelt. Het hotel beschikt ook over alle faciliteiten die je van een modern hotel mag verwachten zoals gratis wifi, ontbijt en koffie- en thee faciliteiten op de kamers. 

Geniet in een superior double/twin room van een lekker borrelplankje, een flesje bubbels, diner en ontbijt! In de prachtige ruime kamer is er o.a. een tv, prachtig luxe Segafredo koffiezetapparaat en nog veel meer. Kom even helemaal tot rust in het moderne hotel in hartje Eindhoven!

Let op: het gaat hier om in room dining

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.