Boutique Hotel Corona

Heerlijk ontspannen in het bruisende centrum van Den Haag

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Boutique Hotel Corona
Buitenhof 39
2513AH Den Haag
Nederland

Boutique Hotel Corona is het oudste viersterren hotel van Den Haag! Aan het einde van de 16e eeuw was het Buitenhof nog een ongeplaveid voorhof van het Binnenhof. Er woonden voornamelijk leden van de hofhouding van het Binnenhof. Begin 18e eeuw vestigde ‘Koffiehuys Van Dalen’ zich in het middelste van de 3 panden, die nu samen Boutique Hotel Corona vormen. Na vele verbouwingen is het Corona hotel nog mooier dan ooit. 

Midden in het bruisende centrum van Den Haag, op het Buitenhof ligt dit mooie hotel. Het hotel ligt op loopafstand van o.a. het Mauritshuis, Binnenhof en het Plein. Geen van de 72 kamers in het hotel in hetzelfde, elke kamer is uniek. Wel zijn alle kamers voorzien van een eigentijdse inrichting, moderne badkamer, gratis Wi-Fi en koffie- en theefaciliteiten. 

Geniet hier van een fantastische overnachting met een fles cava. In de ochtend kan je ook nog genieten van een overheerlijk ontbijt!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.