INK Hotel Amsterdam & PRESSROOM

Unieke beleving in voormalige drukkerij

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
INK Hotel Amsterdam & PRESSROOM
Nieuwezijds Voorburgwal 67
1012 RE Amsterdam
nederland

Wil je er samen even tussenuit en de hoofdstad ontdekken? Ga dan voor een compleet verzorgde overnachting bij INK Hotel Amsterdam - MGallery. Je vindt dit prachtige 4-sterrenhotel boutique hotel in het centrum van Amsterdam.

Het hotel dankt haar naam aan de rijke historie van het gebouw waarin vroeger de drukkerij van de Nederlandse krant ‘De Tijd’ was gehuisvest. Als je je ogen sluit, ruik je de inkt nog en hoor je de persen draaien, zoveel historie ademt het hotel. Een historie die terugkomt in het interieur van het hotel, van entree tot de uitgesproken moderne hotelkamers. Het hotel ligt in hartje Amsterdam, op loop afstand van Centraal Station, De Dam, de boetiekjes in de 9-straatjes, de prachtige grachten en authentieke Jordaan.

Word wakker in één van de 149 bijzondere designkamers, die allen voorzien zijn van een luxe badkamer met regendouche, comfortabele extra grote bedden, snelle Wi-Fi, een groot flatscreen-tv en nog veel meer. 

De brunch is een Bottomless Brunch inclusief 2 brunch gerechtjes, een cocktail en onbeperkt Cava voor een periode van 2 uur. De brunch wordt geserveerd in restaurant PRESSROOM of in de knusse binnentuin bij mooi weer. 

Reviews
"INK Hotel Amsterdam & PRESSROOM" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Nieuwezijds Voorburgwal 67, Amsterdam
5 out of 5 stars - 1 votes Uitmuntend
10
Eten
10
Service
10
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 10

  Anna

  Klantvriendelijk geholpen, tips over de bezienswaardigheden in de omgeving. Interessant en historisch verhaal over het pand. Echt heerlijke bedden in een prachtige kamer die luxueus en zeer stijlvol en practisch is ingericht. Een echte aanrader. Temperatuur in de kamer was warm.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  8 mei 2021