Senses & The Albus Design Boutique Hotel Amsterdam

Geniet in een luxe boutique hotel in hartje Amsterdam

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Senses & The Albus Design Boutique Hotel Amsterdam
Vijzelstraat 49
1017 HE Amsterdam
nederland

The Albus is door een Nederlandse familie geleid luxe boutique hotel in hartje Amsterdam. Een Sense of Bliss is waar ze naar streven in the Albus. De kamers zijn ontworpen om veel comfort en ontspanning te creëren, de uitgesproken hotelgangen met bijzondere kunstwerken zijn om van te genieten en de gastvrije experts werken gepassioneerd om voor onze gasten het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De uitstraling van het hotel is warm en het hotel beschikt over verschillende uitgebreide kamers.

Geniet hier van een uitgebreid diner van chef Lars Bertelsen. Hij is gespecialiseerd in onconventionele gerechten die het culinaire vakmanschap van hem en zijn team onderstrepen. Alle menu's vertellen een verhaal en bestaan uit onverwachte combinaties en elementen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame ingrediënten.

Kom even helemaal tot rust in dit prachtige hotel in Amsterdam, wat ook het eerste co2 vrije hotel is in heel Europa!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.