Carlton Beach Brasserie

Genieten in Scheveningen

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Carlton Beach Brasserie
Gevers Deynootweg 201
2586HZ Scheveningen
Nederland

Het is HEERLIJK overnachten bij het Carlton Beach Hotel, gelegen aan het strand van Scheveningen! Het 4-sterren strandhotel is gelegen aan de bruisende boulevard van Scheveningen met 11 km kustlijn. Alle hotelkamers zijn van alle gemakken en comfort voorzien, denk aan een comfortabel bed, luxe badkamer, balkon met prachtig uitzicht, een Nespresso machine en natuurlijk gratis WiFi. Een overnachting in Scheveningen is ook ideaal te combineren met een bezoek aan de bruisende stad Den Haag! Binnen 15 minuten sta je al in Den Haag centrum met het OV of de auto! Het Carlton Beach Hotel is dé plek om te overnachten, te eten, actief te zijn en te ontspannen!

Bij het Carlton Beach Hotel geniet je van een vers menu met HEERLIJKe gerechten. De sfeer is casual en elke dag serveert het culinaire team lichte, gezonde en verrassende gerechten van verse ingrediënten. In het Carlton Beach kun je tevens heerlijk in- en ontspannen. Zo heeft het hotel een eigen Sports & Health Center met twee fitnessruimtes, een zwembad, diverse sauna’s en zijn er ontspannende massages te boeken. 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.