Movenpick Den-Haag

Genieten in stijl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Movenpick Den-Haag
Paleisstraat 5
2514JA The Hague
nederland

Ontdek Nederland met Mövenpick Hotels & Resorts. Nederland staat bekend om zijn platte landschap, windmolens en klompen. Tegelijkertijd is het een belangrijke bestemming voor zowel zakelijke reizen als vakanties. In Den Haag herbergt een viersterrenhotel van Mövenpick Hotels & Resorts. Gelegen in het centrum van Den Haag ligt dit prachtige hotel. Het hotel heeft ook een prachtig restaurant waar heerlijk gegeten kan worden. Boek dit hotel en geniet van de prachtige plekken in Den Haag!

Mövenpick Hotel The Hague is een moderne weerspiegeling van het idee van Nederland als een "pakhuis van de wereld". Het stijlvolle boetiekhotel met 72 kamers past in de lifestyle-voorkeuren van moderne wereldreizigers. Het restaurant, de koffie- en wijnlounge, de fitnessruimte en drie vergaderruimten liggen in het hart van deze majestueuze stad. De ideale locatie voor zakenreizen of om ontspannen de winkels en musea van de stad te verkennen.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.