The Highlander Hotel & Black&Blue

Genieten in Amsterdam

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
The Highlander Hotel & Black&Blue
Nieuwezijds Voorburgwal 98-100
1012 SG Amsterdam
nederland

The Highlander is een aantrekkelijk en uitstekend hotel in het hart van het bruisende Amsterdam. Hotel The Highlander biedt een uitstekende 4-sterrenservice! Het hotel heeft een praktische ligging. In 10 minuten wandel je naar het Centraal Station en er is een tramhalte voor  het hotel. Bovendien bevind je je vlak bij vele beroemde bezienswaardigheden van Amsterdam. De grachten gelegen aan en rond de musea, de vele cafés en terrassen, maar ook lounges, comedyclubs, boetieks en warenhuizen bieden allerlei soorten amusement.

Geniet naast een uitstekende overnachting ook van een heerlijk 2-gangendiner van steak restaurant Black & Blue in Amsterdam. Bij het restaurant weten ze waar ze goed in zijn en daar houden ze zich dan ook mee bezig: het bereiden van de beste steaks en salades. De steaks, gemaakt van mals biologisch vlees, komen recht uit hun speciale Josper houtskoolgrill.

Kortom, je kunt hier heerlijk genieten van een dagje Amsterdam. Kom daarna helemaal tot rust in één van de mooie kamers van hotel The Highlander. Wordt daarna lekker verwend met een 2-gangendiner van restaurant Black & Blue en in de ochtend een heerlijk ontbijt. Wat wil je nog meer?

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.