Buitenplaats de Bergse Bossen

Onbegrensde vrijheid op de Utrechtse Heuvelrug

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Buitenplaats de Bergse Bossen
Traaij 299
3971 GM Driebergen
nederland

Midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug staat Buitenplaats de Bergse Bossen, een hide-away midden in het groen. Door de centrale ligging, goede bereikbaarheid en omringd door prachtige natuur is dit HEERLIJK ontspannen. Ontdek de schoonheid van deze groene en inspirerende omgeving en wordt verwend door de "fine service" hier in het hotel. De medewerkers van het bijzondere duurzame hotel informeren u graag over de vele mogelijkheden die Buitenplaats de Bergse Bossen biedt!

Buitenplaats de Bergse Bossen is sinds november 2019 onderdeel van Fine Hotels & Suites. Toen Corina Waaijer dit prachtige hotel overnam, voelde ze enkel "good vibes". Buitenplaats de Bergse Bossen heeft mooie verhalen te vertellen over vroeger. Ontdek de hidden stories en laat je inspireren door de gewaarwording van de Utrechtse Heuvelrug!

 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.