Stadsvilla Mout

Warme ervaring in uitstekend luxe Boutique hotel

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Stadsvilla Mout
Lange Haven 71
3111 CB Schiedam
nederland

Stadsvilla Mout is een kleinschalig Boutique hotel op loopafstand van de binnenstad van Schiedam. Het hotel, open sinds juni 2018, is gevestigd in een monumentale villa uit het jaar 1750. De moderne en comfortabele inrichting tezamen met de vriendelijke service zorgen er direct voor dat het echt voelt alsof je thuis komt. In de villa vind je 14 ruime suites en 3 hotel kamers. Allen zijn slim ingericht en dé plek om je lekker terug te trekken.

De kamers zijn van alle gemakken voorzien: kingsize boxspring bedden, TV, luxe leesstoel, kookfaciliteiten (koelkast, eierkoker en koffie- en theefaciliteiten). De suites beschikken over een uitgebreidere pantry met combi magnetron, zithoek en eettafel.

In de omgeving van Stadsvilla Mout is genoeg te beleven! Het hotel heeft een centrale ligging en is daarom geschikt voor vele uitstapjes. Zo sta je met 23 minuten fietsen of 20 minuten met het openbaar vervoer in hartje Rotterdam. De dichtstbijzijnde bus- en tramhalte vind je op enkele minuten van het hotel. Er kan ook geparkeerd worden in de omgeving voor €1,90 per uur, van maandag – vrijdag 09:00-20:00, donderdag 09:00 – 21:00 uur en zaterdag 09:00 –17:00 uur. Parkeren is ook beschikbaar in een parkeergarage in de buurt voor €15 per dag. 

In Rotterdam kun je alle kanten op; ga lekker shoppen in de Markthal, spot wilde dieren in Diergaarde Blijdorp, verken de stad vanaf het water middels een rondvaart of beklim de Euromast en geniet van een wijds uitzicht. 

Voor een HEERLIJK ontbijt kan je gewoon op de kamer blijven. De koelkast is gevuld met allerlei lekkernijen waarmee je kan ontbijten, of neem plaats in de ontbijtzaal. Stadsvilla Mout biedt een unieke plek om rustig de dag door te nemen of lekker te borrelen; de Distilleerders Salon. Geniet van een drankje in een informele setting.

Kortom genieten geblazen!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.