Zaan Hotel Amsterdam Zaandam

HEERLIJK ontspannen in Zaandam

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Zaan Hotel Amsterdam Zaandam
Ebbehout 22-40
1507EA Zaandam
nederland

Bij het Zaan Hotel in Zaandam kun je niet alleen genieten van het adembenemende interieur, maar ook van een luxueuze overnachting in een comfortabele kamer én een HEERLIJK ontbijtje. De kamer is van alle luxe voorzieningen voorzien. Precies wat je gewend bent, maar dan nét iets meer. Het hotel is in boetiek stijl ingericht, dit design ademt warmte en luxe. Bovendien beschikt elke kamer over een 40” Smart TV, airconditioning, US, UK en USB stopcontacten, wifi, koelkast, kluis, ruime regendouche, IPod docking station en een Nespresso apparaat met gratis koffie en thee. De uiterst comfortabele bedden zorgen voor een heerlijke nachtrust.

Na een ontspannen, comfortabele overnachting is het tot slot nog tijd voor een luxe ontbijtje. Op deze manier kun je de rest van de dag genieten van het mooie Zaandam!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.