Westcord Fashion Hotel

Overnachten in het designhotel in Amsterdam

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Westcord Fashion Hotel
Hendrikje Stoffelsstraat 1
1058 GC Amsterdam
nederland

In het mooie Amsterdam vind je een bijzonder designhotel met service en comfort in een stylish jasje. Het WestCord fashion Hotel Amsterdam ligt tegenover het World Fashion Centre, binnen de ring A10. Het designhotel is dé ideale uitvalsbasis voor een trip naar Amsterdam. Binnen 15 minuten met de tram of fiets zit je op het Leidseplein. Schiphol en Amsterdam Rai zijn slecht 10 minuten rijden verwijderd. Daarnaast beschikt het hotel over een WellCome Wellness, met 2 sauna’s, Turks stoombad, binnenzwembad en fitnessruimte!

Overnacht in een luxe en comfortabele Large Fashion Room waar je aan niks te kort komt en ervaar de stijlvolle en exclusieve atmosfeer van Brasserie Mme Coco. Je krijgt hier de unieke kans om te genieten van een culinair 3-gangenmenu met een panoramisch uitzicht over de bruisend stad. 

De chef en zijn brigade staan voor jou klaar om je helemaal in de watten te leggen en te voorzien van gastronomische hoogstandjes. 

Het Westcord Fashion Hotel ademt Fashion en dit zie je gelijk als je binnenkomt. Mooi, strak interieur, verschillende eyecatchers en uniek meubilair vormen de basis in de schitterende lobby van dit hotel. Naast het feit dat je kan genieten van een heerlijk 3-gangenmenu en ontspannende overnachting biedt dit hotel je ook de kans Amsterdam te ontdekken zoals je dit nog nooit gedaan hebt en te genieten van een mindblowing cityview.
 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.