WestCord WTC Hotel

Genieten in luxe

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
WestCord WTC Hotel
Heliconweg 52
8914AT Leeuwarden
nederland

WestCord WTC Hotel Leeuwarden ligt vlakbij het historische centrum van de Friese hoofdstad. Verdeeld over 6 etages beschikt het hotel over 143 luxe en comfortabele kamers, waarvan 11 long stay appartementen. Op de 11e etage bevindt zich fine dining restaurant Restaurant élevé met een prachtig panorama over Leeuwarden. Ook de Skybar op de 11e verdieping biedt een verscheidenheid aan wijnen, bieren en heerlijke cocktails.

Ontspannen doe je in de wellness met Turks stoombad en sauna. Ook kun je gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. Bij het hotel kun je ook fietsen huren om de prachtige groene omgeving te ontdekken. Vanaf het WTC Hotel ben je binnen tien minuten in het gezellige centrum van Leeuwarden met zijn vele boetiekjes, winkels, musea en bezienswaardigheden. Het hotel biedt ook 11 ruime congres- en vergaderzalen voor meer dan 2.000 personen.

Het diner is op de dag van aankomst.

 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.