The Market Hotel Groningen

Volledig in de watten in dit nieuwe luxe hotel

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
The Market Hotel Groningen
Grote Markt 31
9712HS Groningen
nederland

Per 1 mei 2021 heeft The Market Hotel Groningen haar deuren geopend! Nadat WestCord Hotels vanaf 2016 betrokken was als hotelpartner bij het project om de Grote Markt te transformeren, is dit prachtige en duurzame hotel écht het slotstuk!

The Market Hotel Groningen is de ideale uitvalsbasis voor avontuur, gezelligheid en cultuur. Het kloppend hart van Groningen ligt aan je voeten. Geniet hier van de prachtige ruimtes van het hotel, die met uitstekende service gepaard gaan op de Grote Markt in Groningen!

Ontspan je hele lichaam in de welness, deze bevindt zich in de kelderverdieping van het hotel. Deze fraaie welness beschikt over een fitnessruimte, Finse sauna en Turks stoombad. Daarnaast zijn er twee behandelruimtes die middels een schuifdeur samengevoegd kunnen worden tot een duo behandelruimte.

HEERLIJK genieten kan in het stijlvolle café-restaurant Willem Albert. Hier word je volledig voorzien van een uitgebreid diner, ontbijt of gewoon van een relaxte borrel. Daarnaast heeft Café Willem Albert een bakkerij met eigen ingang aan de Grote Markt. In de bakkerij kan men je naast ambachtelijk gebakken brood ook terecht voor biologisch schepijs, huisgemaakte patisserie, koffie en belegde broodjes.

Café-restaurant Willem Albert serveert 's avonds gerechten volgens de ‘nieuwe Nederlandse keuken’, Hollandse gerechten met een moderne twist, waarbij zoveel mogelijk wordt gekookt met lokale ingrediënten. Op de terrassen aan de Grote Markt is ruimte voor meer dan 250 zitplaatsen.

Met dit gloednieuwe hotel op een toplocatie, wordt er ingestaan voor een HEERLIJK ontspannen verblijf! Er zijn 123 hotelkamers, verdeeld over zes verdiepingen. De kamers zijn voorzien van alle gemakken en hebben een luxe en warme uitstraling. Bij de bouw van dit fantastische hotel is er dus aan alles gedacht!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.