The Hague Marriott

Het gevoel van thuiskomen in bruisend Den Haag

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
The Hague Marriott
Johan de Wittlaan 30
2517 JR Den Haag
nederland

Het Marriot The Hague is de ideale uitvalsbasis voor een minivakantie naar het mooie Den Haag. Het hotel is centraal gelegen en bevindt zich naast meerdere top bestemmingen en bezienswaardigheden zoals Madurodam, het strand van Scheveningen en het Kunstmuseum. Marriott The Hague combineert een modern design met een gevoel van thuiskomen om de verwachtingen van gasten te boven te gaan.

Bij het elegante viersterren hotel krijg je de kans om te overnachten in een comfortabele kamer compleet met luxe matrassen, gratis WiFi en een  flatscreen TV! Daarnaast beschikt het hotel over een state-of-the-art, Fitness Center en vele andere faciliteiten. Na deze HEERLIJKe overnachting ben je helemaal uitgerust om de volgende dag een ontdekkingsreis door Den Haag te maken!

Reviews
"The Hague Marriott" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Johan de Wittlaan 30, Den Haag
4.2 out of 5 stars - 2 votes Zeer goed
7.5
Eten
8.5
Service
8.5
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.75

  Mirjam C

  Het eten was goed maar eenvoudig. In een hotel met naam, sate als hoofgerecht toch wat twijellachtig. Kwalitatief prima, had alleen anders verwacht. Keuze bij ontbijt heel ruim, was alleen niet compleet. Kamer mooi, schoon, prima bedden, personeel aller vriendelijkst. Locatie geweldig.
  7
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  22 april 2021
 • 8

  Ronald

  Wij hebben gebruik gemaakt van een aanbieding overnachting met 3-gangendiner en ontbijt tijdens de Paasdagen. Het hotel is een goede uitvalbasis voor een bezoek aan het centrum maar bijv. ook aan Scheveningen. Uiteraard is alles wat anders i.v.m. Covid-19 waardoor we het eten op de hotelkamer zelf zouden moeten doen. We werden gastvrij ontvangen, kregen een niet al te grote maar desalniettemin goede kamer met mooie inloopdouche toegewezen. De menukaart deed ons vermoeden dat het diner tegen zou vallen maar wat een verkeerde aanname. Het diner was in 1 woord voortreffelijk!
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  6 april 2021