't Raedthuys*

Fantastische ervaring in Duiven!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
't Raedthuys
Rijksweg 51
6921AC Duiven
Nederland

Gelegen op een prachtige locatie in het hart van Duiven vind je het culinaire restaurant ‘t Raedthuys. Dit gezellige restaurant met uitgebreid terras biedt de perfecte locatie voor een HEERLIJK(e) lunch of diner. Je proeft hier niet alleen een tiental ambachtelijke gerechten, maar je wordt door gastvrouw en sommelier Karina van der Kolk, samen met het team, volledig in de watten gelegd.

Tijdens de proeverij zorgt chef-kok Hans den Engelsen er samen met zijn brigade voor dat je verrast wordt door creatieve gerechtjes. De proeverij wordt samengesteld met dagverse producten uit eigen streek, zoals buffelyoghurt uit Zevenaar. Je kunt er bij ‘t Raedthuys vanuit gaan dat je geniet van duurzame en (h)eerlijke creaties.

De creativiteit en sublieme kookkunsten van chef Hans den Engelsen zijn niet onopgemerkt gebleven. ‘t Raedthuys is namelijk bekroond met een Michelinster, staat in de Lekker gids top 100, en heeft ook nog eens 14 Gault&Millaut punten in bezit! Een ware prestatie.

Reviews
"'t Raedthuys" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Rijksweg 51, Duiven
4.4 out of 5 stars - 448 votes Zeer goed
8.9
Eten
8.9
Service
8.6
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
  • 10

    Nico Bouwman

    We hebben genoten van de heerlijke proeverij met wijnarrangement. De ontvangst was hartelijk. De ruimtelijke indeling van de tafels gaf rust en privacy tijdens de maaltijd. De gerechten werden uitgebreid toegelicht. Bediening was vriendelijk. We komen graag nog eens terug.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    5 oktober 2021
  • 7.75

    Ine

    Mooie avond. Wel vonden wij dat er te weinig verrassend gekookt werd.
    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    2 oktober 2021
  • 6.75

    Timo

    In een restaurant met één ster wordt ik normaal verrast door sublieme combinaties van smaak en textuur maar dat is bij dit restaurant zeker niet het geval. Ik eet vaak beter bij restaurants zonder ster.
    6
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 oktober 2021
  • 7.75

    John G.

    Het eten is absoluut van niveau! Dat geldt ook voor het vijfgangen menu van de Heerlijk Star-edition. Desondanks (of misschien ook omdat we verwend zijn) verraste het niet of niet voldoende. Dat geldt overigens niet voor de wijnkaart. Die kent wel verschillende verrassingen en is bovendien mooi van prijsniveau! Het pand en het restaurant zijn prachtig! Ruim van opzet, met smaak, sfeervol ingericht. Een mooie ambiance voor een avondje tafelen! Hoewel de medewerkers vriendelijk zijn, is de benadering terughoudend en zakelijk. Er is zichtbaar weinig tijd voor een gesprekje of uitvoeriger antwoord op vragen. We bezochten 't Raedthuys als onderdeel van een culinaire zwerftocht door Nederland. We verzamelen daarbij gegevens over hetgeen we gegeten en gedronken hebben. Als enige bezochte restaurant had 't Raedthuys geen uitgewerkt menu (inclusief apetizers/fiandises) ter beschikking.Het was ook niet mogelijk dat die avond nog op te schijven. Een goedwillende medewerker zegde toe het na te sturen.... wordt hopelijk vervolgd...
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    21 september 2021
  • 10

    Pam

    Ik was eerst wat huiverig om hier te gaan eten vanwege recensies die het hadden over onvriendelijk personeel of het op kosten jagen. Echter dit is allemaal niet aan de orde. Wij hebben ontzettend genoten. Het was een super leuke en bijzondere avond. Het personeel deed er alles aan om een speciale avond te verzorgen. Voelden ons gelijk thuis. Het personeel is ontzettend aardig. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Het eten is ook fantastisch! Zeker een aanrader!! Ik kan geen slecht punt bedenken. Niet twijfelen!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2021
  • 9.25

    Jona

    Heerlijk gegeten. Afgestemde gerechtjes en allemaal smaakvol en mooi opgediend. Groot compliment aan de keuken die met aandacht voor mij rekening heeft gehouden met mijn lactose en tarwegluten intolerantie. Absoluut een aanrader.
    8
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    10 september 2021
  • 8.5

    erwin

    Vooral de visgerechten waren heerlijk!
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    9 september 2021
  • 9

    Carla Wit

    Heerlijk gegeten, in een mooie ambiance, goede bediening
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    26 augustus 2021
  • 10

    Jos Jadoulle

    zeer verfijnde gerechten. Prima service en dit in een heel mooi en gezellig kader. Echt een aanrader!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    15 augustus 2021
  • 10

    Marco

    Heerlijk gegeten voor mijn 50e verjaardag. 10 gangen diner met veel verrassende gerechten, alles mooi opgemaakt en uitgeserveerd met mooie wijnen. Topavond!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 augustus 2021
  • 9

    Rob Stricker

    Onder begeleiding van een vriendelijke bediening, genoten van een fantastische lunch met 10 kleine, culinair verantwoorde gerechtjes en een goddelijk lekkere fles Menetou-Salon.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 augustus 2021
  • 8

    Moon

    Bediening over het algemeen zeer vriendelijk. Eten was top, kok durft echt leuke combinaties te maken. Wat ik wel erg vreemd vond dat mijn partner die koffie nam wel een chocolade truffel kreeg en ik die geen koffie na nam geen truffel kreeg. Vind ik karig voor zo’n restaurant. Jammer gemiste kans.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    29 juli 2021
  • 9.5

    Conny Degen

    Eten is een grote verwennerij, heerlijke (nieuwe) verrassende smaken en ieder gerecht ziet eruit als een kunstwerk
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    29 juli 2021
  • 9

    Lekker 2011

    2e bezoek blijft op alle niveaus zichzelf waarmaken blijft een om rij adres
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    29 juli 2021
  • 8.5

    Michiel Clements

    Inspirerende gerechten. Was erg lekker. Leuke sfeer en prachtige locatie.
    8
    Eten
    7
    Service
    10
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 juli 2021
  • 10

    Angely

    Fantastische avond, zeer gastvrije bediening en heeeeerlijk gegeten. Een ware belevenis
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    12 juli 2021
  • 8

    Reinhold Kelderman

    Heerlijk gegeten met mooie creaties op het bord
    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 juli 2021
  • 8

    Yvonne

    Mooie gerechten, ware kunstwerkjes, heerlijk van smaak. Perfecte wijnen bij de gerechten. Afzonderlijke smaken soms moeilijk te herkennen. Uitleg over gerecht soms te snel zodat je het niet meer weet.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    10 oktober 2020
  • 8.75

    Lekker 2011

    Het Raedthuys is op alle punten Coronaproof en dit verwacht je wel op dit niveau maar wordt hier ook echt goed uitgevoerd chapeau. Wij kunnen u dan ook het Raedthiys aanbevelen om in deze toch wat instabiele periode te bezoeken. Wij hebben een 10 gangen proeverij over onze tong en onze mond laten pareren en hebben hierdoor de vele kwaliteiten van de keuken mogen ervaren . wat voor ons betekent dat wij ons lijstje met omrijden de moeite waard weer met een mooi pleisterplaats hebben aangevuld
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    10 oktober 2020
  • 8.75

    Noël Garnier

    We hadden gekozen voor het 10 gangen proef menu. Op een enkele gang na waren het echt wel volledige gerechtjes. Goede smaken, mooi opgemaakt. Bijpassend wijnarrangement paste prima bij de gerechtjes. Bediening was keurig en gaf goede uitleg over de wijnen en het eten. De roze champagne die je als apperatief kon kiezen is een aanrader. We vonden het een ster waardige belevenis.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    10 oktober 2020
  • 5

    Criticaster

    Ontvangst was vrij kil en zakelijk. Weinig gastvrijheid te bemerken. Tien gangen proeverij besteld. Gerechten kwamen in een enorm tempo door en de door sommigen als "plaatjes" aangemerkte gerechten, heb ik niet gezien. Slechts twee van de 10 gerechten waren goed (maar niet bijzonder): de bisque en de tarbot. De rest of te zout of wat smakelood. Gerechten waren ook erg minuscuul. Ik ben geen grote eter, maar ging niet weg met een voldaan gevoel. Ik had de indruk dat men het niet apprecieerde dat we geen wijnarrangement bestelden. Deel van het bedienend personeel deed zijn best, maar daar bleef het bij. Wat mij betreft zeker geen Michelin ster waard.
    6
    Eten
    6
    Service
    4
    Sfeer
    4
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    4 oktober 2020
  • 8.5

    Robert Veldman

    Heerlijk gegeten, bijpassende wijnen bij de gerechten zijn van harte aan te raden!
    9
    Eten
    10
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 oktober 2020
  • 8.75

    Karin Kwakman

    Een heerlijke avond gehad bij 't Raedthuys met verrassende gerechten (10-gangen proeverij), allen prachtig opgemaakt. Zeer vriendelijk te woord gestaan door de gastvrouwen/heer: er werd echt de tijd genomen om de gerechten/wijnen toe te lichten en we verlieten het restaurant na een dikke 3,5 uur. Echt een avondje uit!
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    29 september 2020
  • 10

    Nico Bouwman

    Eten: 10-gangen proeverij. Met zorg opgemaakt, is elke volgende gang weer een beleving. Service: vriendelijk, vlot, betrokken Sfeer: rustig, Coronaproof Gastvrijheid: je voelt je meteen thuis.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 september 2020
  • 6

    G. Lesman

    Viel ons nogal tegen. Bediening is jong maar tegelijk erg stijf. Beetje koude kak gevoel hadden we. Overdreven netjes doen hoeft niet ook al heb je een ster. Een beetje meer warmte uitstralen mag best. We probeerden nog wat grapjes te maken, maar de klik was er niet. De gerechten hadden niet meteen een wow effect. Wel lekker hoor, maar de presentatie zat 'm niet zozeer in de schilderachtige opmaak van de gerechten, maar meer in de zaken er omheen. Het is nogal overdreven als je 2 piepkleine amuses amuses presenteert op 2 courgettes die in een houten bak liggen, of 2 brandnetelkoekjes op een grote bos gedroogde brandnetel. We vonden het lachwekkend. Te overdreven. Zodra je zit komen ze langs met de champagne-kar. Of je zin hebt aan een glaasje bubbels. Heel slim want er zijn altijd mensen die dan geen nee durven zeggen. Kassa. Drank in de horeca is altijd prijzig en als je bij een Michelinrestaurant eet, dan weet je dat je de hoofdprijs betaalt, maar 2 flesjes doodnormaal bier voor 9 euro is dat niet. Of water...ook zoiets waar de horeca goed raad mee weet. Gelukkig kon ik kraanwater vragen. Een glaasje, geen karaf op tafel. Hebben we lekker gegeten? Jawel, maar niet speciaal. Alleen het toetje zag er spectacu uit en smaakte ook zo. We zijn al in menig Michelrestaurant geweest, maar deze was tot nu toe het minst. Jammer.
    7
    Eten
    5
    Service
    6
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    21 september 2020