Eethuis Twintig

Waar het voelt als thuiskomen

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Eethuis Twintig
Piushaven 20 b
5017AN Tilburg
Nederland

Aan de gezellige Puishaven van Tilburg vind je Eethuis Twintig. Hier is iedereen welkom om zich even in de gezellige ambiance culinair te laten verwennen. Het Eethuis voelt niet alleen als thuiskomen, maar het is ook echt thuiskomen. Elk moment van de dag staat het team klaar om je te ontvangen!

Neem een goede kop koffie of een heerlijk glas wijn en geniet van een uniek diner in de Puishaven. Het restaurant combineert technieken uit de oud-Hollandse keuken met de Franse en Aziatische smaken. Hier krijg je fingerlicking goede gerechten in een nieuw jasje. Bij Eethuis Twintig geniet je van pure, lokale producten met herkenbare smaken. Wat kies jij: verrassen of jezelf verwennen? Wat het ook is, bij Eethuis Twintig voelt uiteten gaan als thuiskomen.

Reviews
"Eethuis Twintig" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Piushaven 20, Tilburg
4.2 out of 5 stars - 5 votes Zeer goed
8.2
Eten
8.6
Service
8
Sfeer
8.8
Gastvrijheid
 • 6.75

  Anoniem

  Na eerder een fantastische ervaring met Heerlijk.nl gehad te hebben, was deze ervaring enigszins teleurstellend. Personeel was aardig en deed erg zijn best. We hadden het 5 gangen verrassingsmenu. Eerste 2 gangen waren vegetarisch. Gang 3 was met een stukje rundertong zo klein als mijn pink. Het hoofdgerecht was een stukje varkensvlees zo groot al mijn duim. Porties waren superklein, er werd ook geen brood bij geserveerd. Het zag er allemaal wel mooi uit op het bord/kommetje. Helaas waren de smaken niet zo harmonieus. Wellicht lag het aan de prijs? €34,50 voor een 5-gangen menu is uiteraard ook niet veel. Maar wel een mooie kans om nieuwe gasten te laten kennismaken met je product. Ditmaal een gemiste kans. Met nog steeds trek verlieten we het restaurant. Ons zien ze hier niet meer.
  6
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 augustus 2020
 • 9.75

  Enrico

  Lekker gegeten en top sfeer.
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  11 augustus 2020
 • 8

  Lex

  Heerlijk en verrassend gegeten, zeer vriendelijke bediening in een mooie en gezellige omgeving.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 maart 2020
 • 8.75

  Xynthia

  Zeer fijn verrassingsmenu met een breed scala aan verse producten. De ambiance was uitstekend en we werden direct goed ontvangen door de gastheer. Deze jonge chefs hebben veel in hun mars! Al met al een zeer fijne avond met heerlijk eten.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  13 februari 2020
 • 8.75

  SnarkyPuppy

  We hebben genoten van het 5 gangen verrassingsmenu. Zonder uitzondering geweldige gerechten, vaak met ongebruikelijke maar zeer smakelijke combinaties. Ook de bijpassende wijnen waren erg lekker en verhoogden de beleving van de gerechten. Bediening was ongedwongen en professioneel, met veel uitleg over de gerechten en wijnen. De score van 7 voor sfeer had te maken met de duidelijke aanwezigheid van een grote en wat luidruchtige groep gasten. Wij kregen overigens zonder te vragen een andere tafel aangeboden op een wat rustigere plek in het restaurant.
  9
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 januari 2020