Koriander*

Gastronomisch 6-gangendiner op Michelinster niveau

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 49.00 € 69.50Te reserveren t/m 22 december 2018
Originele prijs € 69.50
Korting 30%
Je voordeel € 20.50

Laat je verrassen met een gastronomisch 6-gangendiner voor slechts € 49,- per persoon!


Wanneer kan je spreken van the real Michelin Experience? Wij kiezen voor restaurant Koriander, waar Jan en Corry sinds 1994 actief zijn en reeds 19 jaar beloond worden met een Michelinster. Een ster krijgen is één ding, maar het behouden vraagt uiterste discipline en passie. Dit restaurant is gevestigd in het hart van Drachten, tussen de Friese Meren en de Friese Wouden. 


Jan Gaastra heeft een stijl van koken die je eerlijk kunt noemen. Verse, goede regionale producten sieren het bord. Geen overbodige tierelantijnen. Enkel de combinatie van smaken, de versheid van producten en de beleving van de gast telt. Koriander is een plek waar iedereen zich thuis kan voelen.


Laat je snel verwennen met dit exclusieve 6-gangendiner. Er zullen HEERLIJKe gerechtjes voorbij komen, maar laat je vooral ook adviseren over de smaakvolle, bijbehorende wijnen! Mocht je een stukje moeten rijden, maar wel alles willen proeven: geen probleem, ook 'bob-arrangementen' zijn hier te verkrijgen. Daarnaast hebben Jan & Corry een groot netwerk van B&B's beschikbaar, vraag hier gerust naar!


Ben jij al genoeg overtuigd? Reserveer dan snel dit gastronomisch 6-gangendiner op Michelinster niveau voor slechts €49,- per persoon! • Te reserveren t/m 22 december 2018

 • Te gebruiken dinsdag t/m zaterdag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig bij reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu!
Stap 1/3
Burgemeester Wuitenweg 18
9203KK Drachten
Nederland
8.8 10 1 Zeer goed
8.9
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
 • Koriander*
  7.5

  Lybrich

  Hartelijke ontvangst in sfeervol aangekleed restaurant. We waren met zn 6en en kregen een plekje aan een mooi gedekte tafel. We kozen ervoor het heerlijk-menu uit te breiden naar 4 gangen. We hebben uiteindelijk 3,5 uur aan tafel gezeten en heerlijk gegeten. Menu’s hadden elkaar iets sneller mogen opvolgen, maar al met al een lekkere en gezellige avond gehad. Aandachtspunten is o.i. de akkoestiek in het restaurant. We konden elkaar en ook de uitleg over de gerechten niet altijd goed verstaan.
  8
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  4 november 2018
 • Koriander*
  8.5

  Ellen

  We hebben heerlijk gegeten en werden iedere keer verrast door de verschillende smaken. Restaurant is ruim en gezellig ingericht. Bediening ging vlot.
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  27 oktober 2018
 • Koriander*
  9

  Hans & Thea

  Je moet zo\'n chef een beetje blijven prikkelen vinden wij, dan moet je hem dus geen 10 geven. Maar we hebben genoten van een uitmuntende maaltijd, een 10 waard. Gastvrijheid, correctheid en gezelligheid waren ook dik in orde. Zo hebben wij nu een reden om niet te lang te wachten en binnenkort nogmaals bij Koriander te gaan eten.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  8 oktober 2018
 • Koriander*
  9

  Mars

  gastvrij ontvangen, heel fijn adres voor liefhebbers van wijn en spijs en een gezellig avondje uit. Aanrader top Keuken en bediening
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  30 september 2018
 • Koriander*
  10

  Wim van dalen

  De gastvrije ontvangst bij binnenkomst in samenhang met de deskundige en enthousiaste informatie van de verschillende gerechten zijn een redenen om nog een keer te genieten van de sfeer van dat restaurant
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  21 september 2018
 • Koriander*
  9

  Truus

  Wij hebben heerlijk gegeten
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  20 september 2018
 • Koriander*
  8.8

  I.c.j. Remmers

  Vootreffelijk gegeten ! Van amuse tot nagerecht . Mooie gelegenheid en zeer vriendelijke bediening.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  15 september 2018
 • Koriander*
  5.8

  Edwin

  Vol verwachting hebben wij gegeten bij Koriander met een aantrekkelijke aanbieding voor een zesgangenmenu. Het restaurant was erg leeg voor een vrijdagavond, 3 tafels in totaal. Dit gaf helaas een leeg en sfeerloos gevoel. De amuse en eerste gangen waren lekker; mooi opgemaakte borden met goede portionering en lekkere smaken. Dat beloofde veel goeds! De volgende gangen waren echter niet op Michelinniveau; vlakke smaken, en een opmaak die meer leek op die van een goed eetcafé. Lekker, maar verre van bijzonder en een schril contrast met de eerdere gangen. Het vegetarische hoofdgerecht van een van onze tafelgenoten was een inspiratieloze pasta met een kerriesaus, een pluk spinazie en een gepocheerd ei. Dit was teleurstellend voor een restaurant met deze reputatie. Het dessert daarentegen was weer van het niveau van de eerste gangen en erg lekker en fris. De nasmaak van de avond is echter bitter. Bij het reserveren hadden we aangegeven dat ons gezelschap een vegetariër en een persoon bevatte die alleen vis at. Dit was blijkbaar niet goed doorgekomen bij de keuken, en we moesten de bediening hier nogmaals op wijzen. Bij het afrekenen bleek er een extra vergoeding gerekend te zijn voor een visgerecht in plaats van vlees, zonder dit te communiceren. Toen we hier iets van zeiden werden we door met name de chef/eigenaar op een heel vervelende manier aangesproken, wat er in resulteerde dat hij boos wegliep. Het getier in de keuken konden wij nog horen. Erg klantonvriendelijk, en volledig onnodig. Tot drie keer toe werd ons verteld dat hij al niets verdiende door de aanbieding waar we gebruik van maakten, en dat hij het supplement wel moest rekenen. Dat begrijpen we, maar dit alleen communiceren via de rekening is niet chique. Zoiets bespreek je met je gast, en je geeft hem zeker niet het gevoel dat je daar een budgetmenu zit te eten en dus niet moet zeuren. Dit kun je op 101 manieren oplossen, dit was wel een van de slechtste. Gelukkig was het restaurant al een tijd leeg, zodat andere gasten deze discussie bespaard is gebleven. Een poging om dit te schikken werd niet geaccepteerd, en we zijn met een heel vervelende nasmaak naar huis gegaan. Miscommunicatie is vervelend, maar kan gebeuren. De manier waarop je als bedrijf hiermee omgaat is wat mij betreft bepalend voor het eindoordeel. Dat is voor Koriander een dikke onvoldoende.
  7
  Eten
  7
  Service
  6
  Sfeer
  3
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  9 september 2018
 • Koriander*
  10

  Signy Dikland

  Weer heerlijk gegeten! Fijne ongedwongen sfeer, mooie opgemaakte borden en ondertussen tijd voor persoonlijke aandacht. Bedankt!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  2 september 2018
 • Koriander*
  10

  Anita Koers

  Goed voorbereid hebben we weer gegeten bij de Koriander in Drachten. Bijzondere smaken en prachtige combinaties in producten en gerechten. Heerlijke amuse met een goede combinatie van smaken. Goede mix en opbouw in de gangen die elkaar opvolgen. Kortom het was weer een heerlijke avond met fantastisch eten en drinken. Het was weer boven verwachting, en deze zijn bij ons hoog. Ook bij de 3e keer eten werden we weer blij verrast.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  29 juni 2018
 • Koriander*
  9

  Kapitein Rob

  We genoten met z\'n 4-en het zes gangen diner met voor 2 personen als extra gerecht een assorti van kazen. Wat opviel was de fijne en bijzonder smaakvolle verwerking van diverse groenten en de perfecte portionering. Ook degene die een koolhydraatarm dieet moet volgen werd goed geholpen en heeft heerlijk gegeten. Een aanrader!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  25 juni 2018
 • Koriander*
  7.3

  Arjen Kooijman

  “Bistro-eten in sterrenambiance” Laat ik beginnen met te zeggen dat we een hele gezellige avond hebben gehad. Het restaurant is sfeervol ingericht en we hadden een fijne tafel. Ten aanzien van het 6-gangen menu hadden wij echter het idee dat dit niet het “reguliere” menu was, maar een sterk uitgeklede versie (zowel qua ingrediënten als qua aankleding). Het leek in de verste verte niet op de getoonde foto’s op heerlijk.nl (ook niet qua vergelijkbaarheid of qua luxe uitstraling). De heilbot en kabeljauw werden veel te heet opgediend. Ik heb in een sterrenzaak niet eerder meegemaakt dat een gerecht moest afkoelen om mijn mond niet te branden. De eendenborst (hoofdgerecht) was te ver gegaard en de opmaak van het bord (met droge aardappelpuree) gewoontjes. De uitleg van de wijn was erg summier en ontbrak soms zelfs. Geen streek, geen wijnhuis, geen enthousiast verhaal.... De amuses vonden wij lekker. We smulden van de aspergesoep en de witlofsoep met chorizo (tussengerecht). De kaaswagen (20,- supplement) was een hoogtepunt, maar eigenlijk ontbrak hier ook de uitleg (koeien-, schapen-, geitenmelk, land, streek etc.). Een gemiste kans wat ons betreft. Wij hadden 400 km gereisd om culinair te worden verwend, maar zijn toch wel teleurgesteld. Achteraf lees ik sommige punten wel terug in de andere reviews op heerlijk.nl en in de “Lekker” van afgelopen jaren. Erg knap overigens om al 19 jaar een Michelinster te behouden. Even gasgeven om de 20 jaar te halen.... Of gauw stoppen met de heerlijk.nl deal, als dat beneden je stand is. Op basis van deze “restaurantweek” kennismaking via Heerlijk met het restaurant zou ik Koriander niet aanbevelen.
  7
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  11 juni 2018
 • Koriander*
  9.8

  Duif

  Heerlijk 6 gangen verrassingsmenu gehad. De bediening was uiterst gastvrij en attent. Eten smaakte heerlijk en de borden waren mooi opgemaakt. De wijnen sloten goed aan bij de gerechten en ook de kaaswagen viel in de smaak als extra tussengang.
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  6 juni 2018
 • Koriander*
  10

  J goorhuis

  Dineren bij de Koriander is altijd een feestje. De gerechten zijn heerlijk, het wijnarrangement zeer passend en ook de kaaswagen is een culinair hoogtepunt. Daarbij is de bediening, begeleiding is misschien een beter woord, buitengewoon goed.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 april 2018
 • Koriander*
  10

  Marleen

  We hebben echt een fantastische avond gehad! Heerlijk gegeten en een heerlijk biertje /wijntje. De bediening was perfect echt een aanrader als je in het Noorden bent! Nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke avond en het naar huis brengen ????
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  30 maart 2018
Pagina 1 of 12
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer