5-gangenmenu met amuses
5-gangenmenu met amuses
ALL-IN 5-gangenmenu
ALL-IN 5-gangenmenu
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Fizzy
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

Fizzy

Soerelseweg 22 8162PB Epe Nederland
Chef
Marijn van de Worp
Sommelier
Yasmina el Azzouzi
HEERLIJK Top 500
Op de prachtige Veluwe ligt restaurant Fizzy, een riet gedekte villa midden in de bossen van Epe. Fizzy staat voor prikkelend, bruisend en sprankelend. Precies hoe gastvrouw Yasmina en Chef Marijn in het leven staan. Graag laten ze dit jou beleven in hun restaurant.

In de kookstijl van chef-kok Marijn komt het prikkelende element van restaurant Fizzy duidelijk naar voren. In zijn gerechten zoekt hij voortdurend naar contrasten, zowel in smaak als in structuur. Fizzy werkt met een zero-waste concept: door producten volledig te gebruiken en ingenieuze technieken toe te passen, ontstaat een breed scala aan fantastische nieuwe smaken.
 
Het gevolg is dat je de meest verrassende creaties te proeven krijgt die garant staan voor een intense en pure smaakbeleving. Hierbij zoekt Yasmina steeds verassende combinaties met prachtige wijnen en alcoholvrije sappen die zij zelf creëert met kruiden, specerijen en kombucha’s. Als gastvrouw pur sang zorgt Yasmina samen met haar team dat het jou aan niets ontbreekt op een avond uit bij restaurant Fizzy.
 
“Fizzy is het verhaal van een ambitieus koppel. Gastvrouw Yasmina en chef Marijn verenigen mooi en lekker. De borden ogen prachtig en creëren hoge verwachtingen. De eigentijdse bewerking van de ingrediënten en de diversiteit van texturen en smaakindrukken is geweldig. Een frisse en opwindende zaak!” Aldus Michelin.
Erkenning
HEERLIJK Top 500 15.5 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Keuken
Vis Regionale keuken Europees
Reviews
Lukas van der Glas
|  23 december 2019
HEERLIJK Aanbieding
Gastvrij ontvangen. Heerlijk eten met uitstekende toelichtingen op eten en bijpassende wijnen.
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Rene R
|  22 december 2019
HEERLIJK Aanbieding
Restaurant dat absoluut Michelin-waardig is. Goede, losse bediening. Fijne sfeer. Prachtige, heerlijke gerechten. Aanrader.
10 Eten
9 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Esther
|  16 december 2019
Primera
We hebben echt Top gegeten. Een 6 gangen diner met bijpassende amuses en goede wijnen. Goede bediening met veel kennis van eten en wijn. Dit was het beste dat we in 2019 hebben gegeten. Nog een kleine tip: iets meer lef/sfeer in de inrichting.
10 Eten
10 Service
8 Sfeer
10 Gastvrijheid
Peter
|  11 december 2019
HEERLIJK Aanbieding
Verrassend menu met verfijnde smaken. Gecombineerd met een mooi bijpassend wijn- en saparrangement.
9 Eten
8 Service
7 Sfeer
7 Gastvrijheid
Rita Boltjes
|  11 december 2019
HEERLIJK Aanbieding
Top Restaurant zeker een sterwaardig. ! Heerlijke gerechten! Plaatjes maar ook perfect op smaak! Hier kom je terug ! Super aardig personeel ! Top
10 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Gerben Hellinga
|  14 oktober 2019
HEERLIJK Aanbieding
Zeer goed gegeten. Prachtige gerechten, veel creativiteit, passie en warmte.Feestje!
9 Eten
9 Service
7 Sfeer
9 Gastvrijheid
MOAS
|  7 oktober 2019
HEERLIJK Aanbieding
Wat een mooi restaurant met ambitieuze en creatieve eigenaren en personeel! Alle gerechten zijn zeer smaakvol en een streling voor de mond en oog! En heerlijk brood. Door omstandigheden niet alles kunnen eten maar super gastvrijheid en service. Een parel die ik iedereen kan aanraden.
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid