5-gangendiner | ALL-IN
5-gangendiner | ALL-IN
3-gangenlunch
3-gangenlunch
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
MARA by FLIPP
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € €

MARA by FLIPP

Van Vollenhovenstraat 19 3016 BG Rotterdam Nederland
Chef
Florian van Dillen
HEERLIJK Top 500

Bij MARA kies je van de uitgebreide à la carte kaart de gerechten die jou aanspreken. Chef-eigenaar Florian van Dillen kookt met de klassieke Franse keuken als basis. Er wordt ambachtelijk gewerkt en maken alles zelf, van het brood op tafel tot de madeleines bij de koffie. Met producten van topkwaliteit serveren zij elegante, niet te zware gerechten die zonder veel poespas op het bord komen.

Cocktails drinken in een bar met een James Bond gevoel doe je bij ON THE ROCKX Bar. Klassiekers met een Rotterdamse twist of gewoon iets lekkers uit de hoge hoed van de barman. Kleine knusse tafeltjes en genieten van een wat bites van de kleine kaart. 

ON THE ROCKX combineert internationale allure met klassieke elementen zoals het prachtige plafond met ornamenten en kroonluchters. In de toegankelijke bar met comfortabele stoelen kun je terecht voor HEERLIJKe cocktails zoals de Basilicus Spritz, Paloma Joe en The Flipp. Bij een cocktail mag een lekkere luxe appetizer natuurlijk niet ontbreken.

On the Rockx Bar en Restaurant Mara worden gehuisvest op de locatie van het voormalige restaurant La Stanza aan de Van Vollenhovenstraat in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier. Kortom, dat je bij dit restaurant aangenaam verrast staat vast!

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Klassiek Romantisch
Reviews
9.2
Eten
9.1
Service
9
Uitmuntend
50
8.7
Sfeer
9
Gastvrijheid